dinsdag 12 november 2013

The Body Shop - Honeymania

 photo DSC_1860_zpsa87550d3.jpg

Na de Chocomania komt The Body Shop nu met de Honeymania. Geen honing om op te eten, maar honing voor je lijf. Om eerlijk te zijn ben ik niet altijd weg van de geur van honing, want ik heb ooit een hele verkeerde associatie er mee gekregen. Ok willen jullie lachen? : Afgelopen zomer reden mijn moeder en ik in haar cabrio toen mijn moeder zei: "Oh wat ruikt het hier toch lekker, waarop ik zeg: echt? ik vind het naar zoete plas ruiken." Blijkt het dat ik honingbloesem e.d. al jaren naar zoete plas vind ruiken. Dus ik was bij het testen van deze lijn een beetje huiverig. Vind ik dit ook naar zoete plas ruiken, of is dit wel lekkere zoete honing. 


 photo DSC_1866_zpsbc00e802.jpg

HoneyMania Eau de Toilette €14,-
The Body Shop heeft tegenwoordig bij elke lichaamslijn een eau de toilette. Erg handig , want zo kun je de geur erg goed opbouwen door te stapelen. De geur alleen vervliegt redelijk snel, maar met de producten in combinatie er onder heb je een mooie basis en blijft hij gedurende de dag prima hangen.

 photo DSC_1880_zps8649728d.jpg

HoneyMania Shower Gel €7,-
De showergel van de honeymania collectie is een beetje hetzelfde als alle andere douchegels van het merk. Ze zijn vaak erg sterk van geur waardoor dit lang in de badkamer blijft hangen. Dit is ook hier het geval. De honinggeur is sterk aanwezig. Hij is wat dikker van substantie dan een gemiddelde douchegel. Hierdoor doet het wat luxer aan en geeft het een beetje meer het honinggevoel.

 photo DSC_1870_zpsb028d767.jpg

HoneyMania Soap €3,50
Ik ben persoonlijk niet echt een vaste zeep gebruiker. Ik gebruik ze erg weinig en ik denk ook dat het je ding is of niet. Ik vind hem voor het handen wassen prettig. Hij ruikt erg sterk, dit komt doordat er best wat parfum in zit. Hij voelt lekker aan en als je meer van vaste zepen houdt is deze echt wat voor jou.

 photo DSC_1875_zpsb418fee2.jpg

HoneyMania Lip Balm €5,-
Ik hou van een lip balsem die verzorgt en dan ook nog een lekker smaakje geeft. Er zitten veel verzorgende natuurlijke oliën in, en de minerale oliën zijn natuurlijk er in weggelaten. Hij is ook weer wat sterk van geur, maar op de lippen geeft hij een lichte subtiele smaak.

 photo 6f3e733f-51de-4a8c-9f8c-ab52ca9e7a4e_zps53147994.jpg
 photo DSC_1892_zps4937d5fb.jpg
 photo DSC_1896_zpse1cc31e2.jpg

HoneyMania Cream Body Scrub €15,-
Ik hou echt van de scrubs van The Body Shop. Ze zijn heerlijk voor je lichaam en geven altijd een lekkere subtiele geur af. Bij de Honeymania lijn is dit ook het geval. Het is een wat mildere scrub met een zachte cream. Hij scrubt erg goed maar zeker niet te hard. Mijn huid voelt natijd lekker zacht aan. Wat ik altijd een nadeel vind aan de potten van TBS is dat ze lastig zijn voor onder de douche. Sephora had altijd tubes met scrub er in en dat was echt perfect. Eigenlijk zou TBS haar scrubs ook eens in tubes moeten doen, zoveel handiger voor onder de douche.

 photo 4647d8bc-7f45-46ed-8e74-fc6ec78532df_zps97eb587b.jpg

Ik vind de HoneyMania lijn van The Body Shop erg lekker en persoonlijk vind ik de scrub en de douchegel in combinatie helemaal top. In deze lijn is ook nog een Body Butter en een Bubble Bath Melt. Ik ben ook nog onwijs benieuwd naar die twee producten, want ik ben altijd al fan van de Body Butters van ze en de Bubble Bath Melt ziet er gewoon heerlijk uit om in bad te stoppen.

De producten zijn verkrijgbaar bij een The Body Shop bij jou in de buurt of via de webshop

Q: Welk product zou jij zeker aanschaffen?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.