vrijdag 29 november 2013

The Body Shop - White Musk Smoky Rose


Elk najaar komt The Body Shop weer met een vernieuwde variant van de White Musk geur. Dit jaar kiezen ze voor een mysterieuze en gedurfde parfum die een beetje rebels is. Het is niet alleen een eau de Toilette en een eau de Parfum maar daarnaast is er ook een douche gel , een body lotion en een fragrance mist. Ik laat vandaag de combinatie van eau de Toilette en douche gel zien.
De nieuwkomer in de crualty-free White Musk lijn valt er wat mij betreft erg buiten. Waren voorgaande geuren voornamelijk wat zoeter of frisser, deze is vooral veel kruidiger en zoals de naam 'smoky rose' al zegt heeft hij een branderige geur.

De geur heeft de volgende geur noten :
Topnoten: bergamot, roze peper, zwarte bessen
Hartnoten: tabaksbloemen, rozen, oranje bloesem, muskus
Basisnoten: muskus, strobloem , gomhars


Ik vind persoonlijke het rokerige onaangenaam ruiken en is totaal niet mijn ding. Op mijn huid vond ik hem helaas alleen nog maar erger worden. Ik weet wel dat dit puur persoonlijk is, want her en der om mij heen hoorde ik dat zij hem wel lekker vonden. De douchegel bevat de zelfde geurstoffen als de eau de toilette, dus ook deze is niet naar mijn smaak. Echter vind ik deze aangenamer dan de eau de Toilette. De douchegel is zeepvrij en hierdoor droogt hij de huid niet uit. De geur is subtiel en blijft een tijdje in de badkamer en op je huid aanwezig.


Helaas, deze lijn is niet aan mij besteed. Wel wil ik nog heel even stilstaan bij het feit dat The Body Shop onwijs haar best doet. Zo heeft deze geur crualty-free musk en wordt er tegenwoordig alleen maar synthetische muskus gebruikt. En wisten jullie bijvoorbeeld al dat de White Musk lijn al sinds 1981 bestaat, ja echt zo lang alweer! Daarnaast gebruikt The Body Shop in al haar geuren biologische, community Fair Trade Alcohol.

De The Body Shop White Musk Smoky Rose lijn bestaat uit zes verschillende producten:
Eau de toilette 30 ml –  €19,50
Eau de toilette 60 ml - €31,00Eau de parfum 30 ml – € 29,00Body Wash 250 ml – € 13,00Body Lotion 250 ml – € 14,50Fragrance Mist 100 ml – € 14,50

De White Mush Smoky Rose lijn is verkrijgbaar bij The Body Shop online en een filiaal bij jou in de buurt. 

Q: Spreekt de geur jou aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.