vrijdag 8 november 2013

Urban Decay - Naked 3 (Feit of Fabel?)


En zo ineens komt er een bom beautyland binnen vallen en is iedereen in rep en roer. Urban Decay komt met een nieuwe variant Naked palette. Na de originele (nummer 1) en de tweede komt nu ook nummer drie. Zelfs mijn vriendin begon al te appen of ik er meer van wist. Omdat er zoveel om te doen is ben ik op onderzoek gegaan en zie hier de foto's.
Deze foto's komen van deze Franse blog . Zo op de foto's ziet het er allemaal helemaal top uit. Ze heeft hem bij Sephora in Frankrijk gekocht. Tja is het waar of niet, dat blijft de vraag. Zal per ongeluk een wat onhandige verkoopster het al in de winkel gelegd hebben? Ik ging nog verder op zoek.


Dan komt deze foto ineens op instagram bij nattiiee08. Dan slaat mijn twijfel helemaal toe. Ik moet zeggen dat ik de tekst van de namen van de oogschaduws er niet mooi op gedrukt vind en daarnaast zie je heel erg de oogschaduw pan randen. Gebaseerd op die waarnemingen zegt mijn gevoel.. Nee, ze zijn nep. En dan dit bericht op de facebook pagina van UD. Helaas pindakaas denk je dan... Maar goed nu zegt UD dat zij er niks van weten, maar lees je ondertussen wel op de facebook pagina dat ruim 20 meiden hem al wel hebben zien liggen of er (pers)berichten over hebben ontvangen dat het in januari in de winkels komt te liggen. En toen viel mij ineens iets op. Als je naar bovenstaande foto's kijkt is het direct duidelijk. 1 is sowieso fake , maar welke... 

Tja, ik ben er nog steeds niet uit... Mijn gevoel zegt nu aan het einde nu ik dit type, dat er wel een derde komt. 

EXTRA UPDATE!!!!!Vanochtend kregen we allemaal de bevestiging via de officiële instagram van Urban Decay.... HIJ KOMT ER AAN!!!!!! 


Q: Wat denkt jij, is het fake? Zou jij hem aanschaffen als hij echt is

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.