donderdag 19 december 2013

Action Kerst Tip : Playboy Palette


Ik liep afgelopen week door de Action om de laatste Sint aankoopjes te doen. Aangezien ik niet op tijd stond vond ik het wel weer even leuk om rustig door de Action te gaan lopen en lekker te gaan neuzen. Bij het verzorgings en Make-up schap blijf ik altijd iets langer hangen en daar viel mijn oog ineens op een paar Playboy palettes. Ten eerste, ik wist helemaal niet dat Playboy make-up had, en ten tweede , ik was gelijk nieuwsgierig of het wat was. Dus hup het mandje in en mee naar huis.Het is een vrij simpel kartonnen palette. Hij is stevig en heeft een goed magneetje er in zitten waardoor hij goed sluit. De voorkant is erg druk. Er worden maar een paar kleuren gebruikt, dus daar ligt het niet aan. Het is meer de afbeelding die best schreeuwerig is. Playboy noemt het de Ultimate Eyes Sultry Smokey Eye Set en dus kun je uit gaan van donkere kleuren.


Bij het openen van het palette zie je zes kleuren oogschaduw, een spons applicator en een grote spiegel aan de deksel kant.

Het zijn voornamelijk donkere kleuren, maar zo ineens zitten er ook twee hele lichte tinten in. Deze zijn waarschijnlijk bedoeld als de highlight kleur. Er zitten drie matte tinten in en drie tinten met shimmers.

Ik heb de kleuren van boven naar onder geswatched.
Bij daglicht : Saturn , The Dark Side & Snow White
Met flits : Saturn , The Dark Side & Snow White

Zoals je kunt zien valt de witte (matte) kleur bijna helemaal weg. Vaag zie je hem nog een beetje. Saturn en The Dark Side zijn erg goed gepigmenteerd en hebben een mooie shimmer er in zitten. Helaas zijn ze wel een beetje kruimelig, dus pas op met fall out. 

Bij daglicht : Oyster , Galaxy & Black Pearl 
Met flits : Oyster , Galaxy & Black Pearl

Ook hier valt de lichte (matte) kleur Oyster helemaal weg. Ik voel wel dat er oogschaduw zit, dus deze is mooi als basis voor onder het blenden. Galaxy heeft weer een mooie goud shimmer kleur en vind ik erg mooi! Als laatst heb je de Black Pearl, deze is ook weer mat van kleur en ook hier moet je oppassen voor het kruimelen. 

ik vind het een prima palette voor beginnende meiden die een keer niet altijd die liefelijke en zachte kleurtjes willen. Leuk voor onder de kerstboom of gewoon als kleinigheidje. Ik zag ook nog een lip palette liggen en op de site van de Action zag ik een paars doosje met oogschaduw. Helaas heb ik deze niet bij mij zien liggen. 

De Playboy Make-up palettes zijn verkrijgbaar bij de Action voor €3,99 
Action verkoopt tijdelijke artikelen, dus op=op

Q: Wat vind jij van dit palette voor €4? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.