donderdag 5 december 2013

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World tour


Beyoncé is weer met een nieuwe Heat variant gekomen. Ditmaal is de geur geïnspireerd door haar The Mrs. Carter Show World tour die eind dit jaar ten einde komt. De geur is komt in een gelimiteerde oplage dus voor de echte Heat verzamelaars moet je er snel bij zijn. 


De The Mrs. Carter Show World tour zit in de standaard Heat flacon. Hij heeft echter dit keer een mooi mintgroen met azuurblauw tintje. Ook zie je op zowel de verpakking als de flacon een gouden accent terug komen. 


De geurnoten die er in zitten: 

Topnoten: roze peper, acaï bes en mango

Hartnoten: brasia edua loo orchidee, violet blaadjes en jasmijn
Basisnoten: vanille, sandelhout en vetiver


Ik vind de geur persoonlijk erg lekker. Hij is fris hij is zoet en heeft een fruitige ondertoon. Hij wordt naarmate je hem draagt iets warmer, maar eigenlijk vind ik hem meer geschikt voor de lente en zomer. Hij is mij persoonlijk niet zwaar genoeg voor de herfst en winter. Ik weet nu al zeker dat ik deze geur vaak ga dragen als het nieuwe jaar begonnen is. Ook vind ik het erg leuk dat Beyoncé een geur heeft uit gebracht die ergens aan herinnert wordt. Zo denk je altijd terug aan die tijd of dat concert. 


Het parfum is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Het parfum kost €25,00 voor 100ml.
Q: Heb jij wel eens een herinnering aan iets door een parfum?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.