vrijdag 6 december 2013

Bourjois Color Boost Lipstick *Kerst Editie*Naast de Color Edition 24h. Oogschaduws zijn er in de kerst collectie ook twee nieuwe tinten van de Color Boost gekomen. In de zomer schreef ik al eens over deze glossy lipsticks in jumbo potlood formaat. Ik heb ze afgelopen zomer veel gedragen, ook omdat er een SPF in zit. Omdat ik zo tevreden ben met de zomer kleuren wil ik jullie ook graag deze twee winter tinten laten zien.
De twee varianten die in de kerst collectie zitten zijn 05 Red Island en 06 Plum Russian.  De Red Island is een opvallende diep chique rode kleur die erg mooi is als jij je lippen echt wilt laten knallen. De Plum Russian is ook echt mijn ding. Mooi donker pruimkleurig paars. Ik droeg een soort gelijke kleur vorig jaar al heel veel en dit jaar is het echt dé it-kleur van dit moment.


De lipsticks zijn verrassend makkelijk aan te brengen en geven best veel kleur af, dit allemaal in combinatie met de high shine glans.Helaas blijven de color boost lipsticks niet zo lang zitten, want na een uurtje of twee a drie moet je het wel even weer bijwerken. Ze zijn het meet te vergelijken met de Clinique Chubby Sticks  intense color.
De color boost lipcolors zijn vanaf 25 november verkrijgbaar voor €9,99 bij een selecte groep drogisterijen en parfumerieën  bij jou in de buurt.

Q: voor welke kleur zou jij gaan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.