dinsdag 24 december 2013

Bourjois Liner Intense Smoky Eye palettes


Tijdens de feestdagen zijn er her en der feestjes of ga je misschien van familie tot familie. Tussendoor heb je niet echt tijd om thuis je make-up bij te werken en om nu een volle toilettas mee te nemen is ook niet echt een optie. Daar heeft Bourjois nu een leuke oplossing voor. Tijdens de feestdagen komt Bourjois altijd met leuke producten en zo komen ze nu met de Liner Intense Smoky Eyeshadow palettes.De Intense Smoky paletjes kenden we al van Bourjois maar dit jaar heeft hij iets nieuws en hebben ze er een eyeliner bij in gedaan. Zo kun jij je look compleet bijwerken. De paletjes zien er hetzelfde uit, echter hebben ze nu een eyeliner en een ander soort applicator.


Totaal zijn er 3 varianten. De 61 Rosé Twisté , 62 Violet Consellé en 63 Paon élégant. 


61 Rosé Twisté is een erg mooie kleur combinatie. Het zijn de kleuren oud roze met bruin die ik altijd erg mooi vind. De eyeliner is mooi chocolade bruin. 


Bij Daglicht

Met flist. 

Ik vind de combinatie van kleuren erg mooi. Zoals je kunt zien is de pigmentatie ook mooi en kun je hier zeker een mooie dagelijkse look mee maken. 


62 Violet Consellé is een variant met paars en zilver. Een combinatie die ik ook graag gebruik. 


Bij daglicht.

Met flits. 

De zilveren tint neigt toch op de huid een klein beetje naar taupe en past er erg goed bij. De paarse is iets minder qua pigmentatie, maar nog steeds prima te gebruiken voor een mooie look. 


63 Paon élégant is mijn persoonlijke favoriet. Hij heeft een lichte highlight kleur met een aqua groene kleur. De liner is bijna dezelfde kleur als de groene oogschaduw.

Bij daglicht 

Met Flits.

Zoals je ziet is de pigmentatie bij dit paletje erg mooi. Echter vind ik het jammer dat de liner iets minder is. 


De applicator is bij deze paletjes ook een beetje anders. Aan de ene kant zit de standaard spons applicator, aan de andere kant vind je nu een klein eyeliner kwastje. Misschien een beetje gepriegel in je handen omdat hij zo klein is, maar beter iets dan niets als je onderweg bent. 


Ik vind de paletjes erg leuk. Ze gaan makkelijk mee voor onderweg en zeker nu met de feestdagen die er aan komen.

De palettes liggen al in de winkel en kosten €13,49 per stuk. 
Ze zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen. 

Q: Welk palette spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.