donderdag 26 december 2013

Christmas nails: red & glitterFijne Kerst iedereen!! Ik hoop dat jullie kerstdagen gevuld zijn met veel gezelligheid, warmte en heerlijk eten <3

Rode nagellak past als geen anders bij Kerstmis, vind ik! Daarom laat ik jullie vandaag feestelijke, rode nagels zien ter inspiratie. Rood is de perfecte kleur voor kerst, maar samen met de glitters is het ook een fantastische look voor de aankomende jaarwisseling. Lekker feestelijk! Kijk je mee?De lakjes die ik gebruikte zijn allebei van Essie. De rode lak heeft de naam Head Mistress en de glitterlak heet Leading Lady. Voor het mooiste effect heb ik één laagje van de eerste lak op mijn nagels gedaan, daarna twee lagen glitters. De glitters zijn tegelijk opvallend en subtiel; het is niet alsof je een potje glitter over je nagels hebt gegooid, maar je ziet de glitters wel degelijk goed zitten! Wat heb jij op je nagels deze feestdagen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.