donderdag 5 december 2013

DA Glamour Nails nagellaksetjes


Ook DA komt deze feestdagen met leuke nagellaksetjes . Twee varianten die elk een flesje nagellak en een potje met leuke glitters bevat. Kijk mee voor jou Catwalk Queen nagels deze feestdagen.De setjes zitten in een leuke , maar vooral stoere verpakking. Lekker opvallend en speels met de roze en blauwe opdruk. Achterop de verpakking staan nog twee leuke simpele voorbeeldjes hoe je de glitters kunt gebruiken. helaas zitten er geen sjabloontjes bij, dus die moet je zelf nog maken. Beetje jammer, want het was leuker geweest als deze erbij hadden gezeten.


De rode variant , genaamd Glitterbal , heeft een brandweer rode kleur die in twee laagjes goed dekt. De rode glittertjes zijn makkelijk aan te brengen en passen mooi bij de rode nagellak kleur.


De blauwe variant , genaamd sea juwel , vind ik erg stoer. Het is een beetje een grijsblauwe kleur en de glitters zijn echt zilver van kleur.


De nagellak droogt echt mega snel. Ik stond echt versteld van de droogsnelheid. Ik had nog geen ervaring met de DA lakjes, maar deze twee zijn zeker al aanraders. 

De DA Glamour Nails nagellaksetjes zijn verkrijgbaar voor €4,99 per stuk. 
Het is een Limeted Edition, dus op=op.

Q: Wat vind jij van deze nagellaksetjes? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.