maandag 2 december 2013

DailySilSil - week 48


Sinterklaas en kerst zijn nu wel echt in volle gang en dus is deze dailysilsil vooral in het teken van deze twee feest gelegenheden.Kijk mee naar pakjes avond, intocht kerstman in Duitsland en alles er omheen .


Altijd leuk als PR bedrijven de persproducten feestelijk verpakken. Nu worden het helemaal cadeautjes om uit te pakken.


Leuk om te zien waar mijn Instagram volgers vandaan komen. Nooit gedacht dat er volgers uit Oekraïne en Rusland zijn.


Vorige week had mijn moeder met Noah koekjes gebakken en dit was uiteindelijk het lekkere en mooie resultaat.


Meestal gaat het erg goed met de Chipkaart, maar ik heb nu tot twee keer aan toe al problemen gehad bij het station waar ik uitstap als ik naar mijn ouders ga. Hij bleef maar rood piepen en zeggen dat de kaart al behandeld was, echter had ik nog geen 1 keer goed ingechecked. Daarom maakte ik deze foto om eventueel aan de conducteur te laten zien. Echter was dat niet nodig en kon ik daarna weer gewoon uitchecken...raar!


Ik ben altijd erg blij met deze stoffen tasjes van de CK en Philosophy. Ik gebruik ze echt dagelijks!


Ik was echt zo onwijs moe. Ik lag om 21.00 al in bed en dat is voor mij echt uitzonderlijk.Mijn moeder en ik liepen een stukje door Groningen. Wat is Groningen toch altijd een mooie stad, Vooral in de winter.


Ik ben onwijs benieuwd naar deze Slim Pasta's. Pasta , Noodles of rijst met onwijs weinig calorieën . Ik ga het testen en jullie krijgen hier zeker nog meer over te horen.


Aanstaande woensdag volgt Alyssa een masterclass bij Tom Sebastian. Jullie konden ook 1 winnen en de winnares gaat woensdag ook heen.


Ik was op zoek naar een mega Toby pak en we zagen ineens deze. Hoe geweldig is dat.... Zie je volwassen mannen hier al in lopen?


Vrijdag had ik een dag stage in de salon en deze dag was ik alleen omdat mijn begeleidster een dagje weg was. Ik heb het lekker druk gehad en de dag vloog voorbij.


Ik ga binnenkort de Canon Legria Mini testen , een super handige vlog camera. En wat nog leuker is, is dat ik er ook een binnenkort op de site mag weggeven.


O.P.I. is ook dit jaar weer met een hele speciale topcoat gekomen. Een 18K White Gold met zilveren top coat. Het is echt een mooie topcoat. Voor €40 is het echt een collectors item.


Hier zie je een snelle swatch foto van de topcoat. Binnenkort komt er meer over online, maar ik vind hem echt onwijs mooi.


Ik ben nog steeds erg blij met dit lampje. Deze kocht ik bijna een jaar geleden in Duitsland bij Nanu-Nana. Een soort Xenos maar dan leuker en gezelliger. Volgens mij is een soortgelijk lampje ook bij de Blokker te koop geweest.Ik vind het zo onwijs gezellig lijken al die kerstlampjes op het station in Groningen. Van mij mogen ze er het hele jaar blijven hangen.


Een vriendin van mij heeft wat littekens op haar arm van een ringworm vorige jaar. Ze wilde een huid olie proberen en ik had er nog wel 1 liggen, dus deze gaat naar haar toe.


Noah had samen met mijn moeder Monsters gemaakt van wc rolletjes en wiebelogen. Noah vind het echt geweldig en speelt er de hele dag mee.


Mijn broertje stuurde deze foto en vertelde mij dat hij een nieuwe Ipad had. Haha ik vond het wel echt humor!


Deze foto maakte ik per ongeluk in de bus. Ik vind het er best tof uitzien.  Het is overigens mijn tas die je ziet. 


Afgelopen zondag vierden we Sinterklaas en hadden we veel lekkere sinterklaas hapjes op tafel. Ik had natijd echt onwijs veel maagzuur!


Kijk dat gespannen koppie. Hij vond het super spannend, maar vooral ook leuk. 


Twee volwassen mannen die maar al te graag met dit soort dingen spelen. Wat een pubers :D 


De klapper van de avond. Noah kreeg van Sinterklaas een Mega Toby pak, nou hij was niet meer rustig te krijgen.


Zondag was een drukke dag, want na pakjes(avond) middag zijn we naar Leer gereden in Duitsland. Daar komt elke Zondag in december de kerstman per boot aan. Ondertussen wordt het voor ons ook een beetje een traditie en zijn we weer heengegaan. Noah vond dit ook geweldig.


Hij mocht zelfs samen met mijn vader op de foto met de kerstman. Hoe cool is dat! Noah heeft echt een onvergetelijk weekend gehad en terwijl ik dit type ligt hij heerlijk in dromenland na te genieten van deze dag.

Dat was het weer voor deze week!

Q: Hoe was jou week?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.