maandag 9 december 2013

DailySilSil - week 49

Goedemorgen, vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Ik heb weer leuke dingen gedaan afgelopen week en ben echt uitgeput! Kijk mee naar mijn week van dag tot dag. vorige week kwam de kerstman aan en hier had ik in mijn vorige dailysilsil al wat over verteld. Hier was Noah samen mijn opa aan het wachten op de kerstman.


De sfeer in Duitsland tijdens de kerstmarkt is zo onwijs leuk! Altijd gezellig en sfeervol.


Mijn moeder had de smaak te pakken met pepernoten bakken en stuurde mij deze foto van nog een lading die ze gebakken had.


In Groningen is een nieuwe make-up winkel geopend. Hij zit naast de Skins en binnenkort vertel ik jullie hier mee over. Ze verkopen hier onwijs veel merken zoals Sleek , Teeez, Real Technique en The Balm enz.


Deze zag ik bij Big Bazaar. Ik vind ze onwijs leuk om voor het raam te zetten!In Duitsland eten de mensen regelmatig Flamkuchen. Super lekker! het is een soort kruising tussen een hartige en zoetig deeg waar je spekjes ,ui en creme fraise op doet.


Noah heeft zijn stoere pietendiploma weer binnen voor dit jaar.


's avonds als Noah op bed ligt ga ik vaak lekker met de beentjes omhoog en laptopje op schoot. Afgelopen week moest ik heel veel dingen uitzoeken.


Weer heerlijke Sushi gegeten . Dit bakje kwam van Okami. Hier heb ik al eens over geschreven.


Sinterklaas kwam op school en Noah had er super veel zin in.


Lekker dat vrolijke maar gespannen koppie!


Deze kwam ik tegen bij Big Bazaar. Ik vind dit echt creapy kinderspeelgoed.


Tja en dan hadden we afgelopen week ineens code rood. Ik dacht dat het wel mee zou vallen , maar helaas.


Want door de code rood werd ik gebeld door de school van Noah dat ze eerder gingen sluiten. Dus zo stond ik in de middag ineens met deze boef thuis. We hebben gezellig samen spelletjes gedaan en een filmpje gekeken.


Vrijdag had ik een hele drukke dag samen met mijn moeder en voor we het wisten was het al mega laat en hadden we nog niks gegeten. Dus om 00.00 zaten wij pizza te eten in de woonkamer.


Super leuk. Het PR bureau van kruidvat stuurde mij een leuk klein kerstcadeautje. Onwijs leuk die kleine dingen. Die doen het hem net even.


Misschien vinden sommigen ze mooi, maar ik vind het echt de meest lelijke kerstballen die ik ooit gezien heb. Ik vind ze echt verschrikkelijk.


Ik zei vorige week nog tegen mijn moeder dat ik binnenkort even mijn lievelingsthee weer eens moest gaan kopen. Tijdens het opruimen vond ik ineens twee doosjes in mijn kast. Had ik even mazzel, want ik vind deze zo lekker.


Super leuke en grote chocolade dolmatier bij de groothandel. Jammie Jammie Jammie!

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.