maandag 16 december 2013

DailySilSil - Week 50


Goedemorgen dames en heren. Vandaag heb ik weer een DailySilSil voor jullie en dit keer is het wel een hele speciale. Ik ben achter de schermen zo druk bezig dat ik ten eerste bijna geen tijd had om foto's te maken en ten tweede het elke keer vergat. Dus mijn lieve gastbloggerst Rosanne en Alyssa schoten mij te hulp en geven jullie ook een kijkje in hun leven! Echt toppers zijn het! Dus eigenlijk drie leuke foto verslagen voor de prijs van één.


Rosanne:

Dit is de eerste foto van mijzelf die ik maakte toen we weer terug waren van onze reis! Na een maand 30-40 graden was het wel even wennen toen we weer op Nederlandse bodem stonden! Snel de dikke jas maar weer aan maar ondertussen geniet ik ontzettend van de kou!


Na een maand mijn gekke Lola en James niet te hebben gezien was het heerlijk om weer met ze te knuffelen en (zoals hier) samen met Lola lekker de freubelen.


Mn moeder vond, tijdens het wandelen met de hond, een grote mand met appels langs de kant van de weg. Ze smste mij of ik zin had om te komen bakken, natuurlijk! We bakten die middag 2 appeltaarten en maakten ook nog eens 2 kilo appelcompote, hmm!


De afgelopen weken stonden veel in het teken van het zoeken naar een geschikte trouwlocatie! Kay en ik gaan (hoogstwaarschijnlijk, het staat nog niet 100% vast) in juni 2014 trouwen. Deze foto maakte ik voordat we op pad gingen, helemaal in love haha!


Ik ben de afgelopen tijd heel erg druk met mijn Spread Some Love decemberproject! Op mijn blog daag ik mijn lezers en mijzelf uit om in de 23 dagen voor kerstmis zoveel mogelijk voor een ander te doen. Hier zie je dat ik stiekem briefjes met een lieve quote er op in bibliotheekboeken stop!


Tijdens mijn reis hebben er een aantal meiden gastblogs geschreven voor mijn blog, zo lief! In het teken van mijn spread some love december project besloot ik hen allemaal een kleinigheidje te kopen op reis en stuurde ik ze dit allemaal op met een lief (zelfgemaakt) kaartje er bij!


Mijn favorite hair-do van het moment :)


We vierden 7 december gezellig Sinterklaas bij mijn ouders. Deze avonden staan altijd garant voor een heerlijk diner, daarna pakjes, gedichten, gelach en gezelligheid! Ik hou er van!


Alyssa:

Ik zat lange tijd zonder camera, maar ik heb eindelijk een nieuwe!


Outfit van de dag met een nieuwe trui. Ik was al zo lang op zoek naar zo'n soort trui en ik vond 'm  uiteindelijk bij de Primark!


Mijn hardlooprondje van de dag: 4,26 kilometer.


Ik hou ervan om met mijn foto's bezig te zijn; uitzoeken, bewerken, etc. Met een lekkere snack is het
extra leuk ;)


Met mijn nieuwe camera kan ik ook filmen, iets wat ik echt superleuk vind (ben ik pas achtergekomen)!


Tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels. Dit is 'Butler Please' van Essie (mijn favoriete merk).


Sinterklaas vieren met mijn familie! Mijn neefje (ik ben zijn tante) kreeg een bestuurbare Cars-auto: hij
vond 'm fantastisch! Sowieso alles van Cars, hihi.


's Middags tijdens de zonsondergang ging ik even naar buiten om te fotograferen en te filmen.


Ik kocht een 'kerstboom' ;) Supergaaf 3D-effect hebben de lampjes! Hij komt van de Action.


Heerlijk hardlopen! Ik rende 5 KM zonder te stoppen, in 34:12. Een record voor mij (het was ook mijn 2e  5 KM ooit), dus ik was extra blij.

Silja: 

Afgelopen week had ik een groot gedeelte stage. Ik liep wat extra in de avond omdat de feestdagen er aan komen willen veel vrouwen nog ineens een behandeling.


Ik kreeg van de meiden van het PR bureau van dr. v/d Hoog, Zenner en Pupa een super leuk kerspakket/kerstpakket. Thanx meiden, dat maakt het mijn werk nog leuker.


Afgelopen weekend stond in het teken van goede oude tijd herleven. Ik heb vroeger van mijn 13é tot mijn 17e bij mijn vader gewerkt in de slagerij. Nu is dat niet echt wat voor mij, maar mijn vader had een kerstmarkt in het dorp en vroeg of ik hem 2 dagen wilde helpen. (kerst) markt en braderie vind ik echt super leuk om te doen, en dan maakt het mij niet eens echt uit met wat, maar gewoon de contact met mensen , het verkopen van spullen en alles er om heen.


Mijn vader en ik. Ik lijk op mijn moeder, maar ik heb ook erg veel van mijn vader weg.


Deze leuke foto maakte Noah met mijn telefoon van mijn ouders en mij. Ik zeg fotograaf in spe!


Mijn moeder en ik vonden deze Duo rollator. Geweldig hoe grappig het lijkt . We hebben er zoveel lol om gehad!

Leuk boekje bij de action voor Opa's , Oma's , papa's en mama's. Je kunt er alles in schrijven het het is een soort herinnering naar vroeger.


Nootje had een mooie grote toten gebouwd op de NSO!


Nog een kiekje van de kerstmarkt. Met de pak en muts is het natuurlijk helemaal over de top, maar het viel goed op.


Mijn moeder kan zo heerlijk koken. Hier had ze weer heerlijke aardappelen gemaakt met groentes e.d.


Zondag was het stadjersmarkt in Groningen. Ik vind het zo leuk om zo nu en dan te struinen naar leuke dingen voor Noah of voor in het huis. Mijn moeder heeft dit leuke schilderij gekocht voor mijn vader. Ik heb onwijs veel interieur dingen gekocht en leuke spelletjes voor Noah.

Winnares Masterclass Tom Sebastian:

Ik kreeg van lezeres Henriëtte nog een aantal leuke foto's binnen van de masterclass met Tom Sebastian die ze gewonnen had. Hier staat ze met Tom en Annechien.

 

Lekker met zijn allen make-uppen!


De look die ze maakten bij de masterclass
Dit was het weer voor deze week. Ik hoop dat jullie deze verandering eens leuk vonden zo.


Q: Hoe vond je de dailysilsil met Alyssa en Rosanne? En willen jullie een rommelmarkt shoplog zien?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.