maandag 23 december 2013

DailySilSil - Week 51


Goedemorgen, het is weer maandag, dus jullie kunnen een leuke dailysilsil verwachten. Deze week hebben we een beetje de kerstsfeer in huis gehaald, had ik een weekendje weg met mijn moeder en had Noah een erg leuke kerstviering. Maandag even een beetje de kerst in huis gehaald. Twee schattige mini kerstboompjes en kleine kerststalfiguurtjes.


Dit is de kerststal figuurtjes van dichtbij. Ze zijn zo schattig en passen perfect bij mijn inrichting in huis. 


Ik vind het eigenlijk een beetje gekheid want Noah kreeg ineens bijna 20 kerstkaartjes van allemaal klasgenoten. Hij zit in groep 2 en vroeger toen ik zo jong was deden wij echt nog niet aan kerstkaarten. Ik vind het erg schattig hoor, maar ook een beetje overdreven. Maar Noah wilde ook graag kerstkaartjes geven.


Ik hou er echt niet van als ik van de fiets af stap en er zitten vieze modderspatten op mijn laarzen. Helaas is het met dit weer niet te voorkomen en ben ik regelmatig aan de poets. Ergeren jullie je daar ook aan?


Ik was al een lange tijd niet meer bij Sostrene Grene geweest. Helaas is er maar 1 vestiging in Nederland en die zit in Groningen. Het is een beetje in de trant van Xenos. Het is alleen unieker en specialer.


In Groningen vond ik op de koude gat (naast vismarkt) een super leuk winkeltje met allemaal lekkere oliën en tapas achtige dingetjes. Het heette Lekker Kado.


Leuk altijd om te zien als stelletjes uit het gemeente huis op de grote markt stappen als net getrouwde stelletjes.


Dit was bij mij echt de blooper van de maand, maar jongens wat heb ik gelachen. Mijn vriendin appte mij deze foto en zei dat ze niet meer bij kwam. Nou volgens mij hadden meer meiden dat :D


Noah had afgelopen donderdag kerstviering op school. Hij vond het super spannend, maar ook erg leuk!


De foto is niet helemaal duidelijk, maar mijn broertje is een erg goede golfer (volgend jaar gaat hij gesponsord spelen) en Noah wil ook altijd met hem golfen, dus samen de kou in en oefenen maar.


Mijn moeder kwam ineens last minute met het idee om een weekendje Oberhausen te doen. Ik vond het een top idee en dus vrijdag middag , hup de auto in en binnen 2 uur waren we er.  We sliepen in een van der Valk hotel net buiten Oberhausen in Gladbeck. Het hotel was echt prima, de kamer was erg ruim en we hebben lekker geslapen.


's Avonds lekker rond struinen over de kerstmarkt. We hebben er wat gegeten, helaas was de gebakken bloemkool niet te eten. Rauw, ranzig en de saus erbij was ook niet fijn. Jammer, want normaal kan ik daar echt van genieten. Ook heb ik een gepofte aardappel gehad en die was echt goddelijk! Een dag voor vertrek hebben mijn moeder en ik nog een gepofte aardappel meegenomen omdat die zo onwijs lekker was.


Hotel ontbijtjes zijn altijd favoriet. Helaas hadden zie hier niet heel veel, maar de dingen die ik bij het ontbijt heb gehad waren erg lekker!


Leuk om te zien, dit jaar heb ik gewoon 1096 foto's gepost... niet normaal veel! en hoe leuk om te zien dat mijn foto's ruim 90 duizend keer geliked zijn.


Leuk kort filmpje met mijn most liked foto's.


Mijn moeder maakt vaak 'stiekem' foto's van mij. Zo hier ook in het hotel. Ik vind de foto echt verschrikkelijk, maar ook wel weer funny tegelijkertijd.


De tweede avond in Oberhausen zijn we gaan eten bij Pagoda . Dit zit bij CentrO en kun je onbeperkt Chinees en Japans eten. Het was lekker, maar ook weer niet spectaculair.

Ik heb een heerlijke week gehad met ups en downs, maar vooral veel leuke ups!

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.