maandag 30 december 2013

DailySilSil - week 52


Goedemorgen lieve lezers. Vandaag is het alweer het begin van een nieuwe week, dus ook weer een leuke Dailysilsil. Door de feestdagen heb een drukke maar vooral leuke week gehad. Kijk mee naar mijn week die erg divers is. De week begon heel anders en gezellig. Mijn vader heeft het altijd voor de kerstdagen onwijs druk in de slagerij en 1 dag net voor kerst helpen mijn opa en oma en mijn moeder dan altijd mee met schalen klaar maken. Ik kon nooit omdat ik altijd met mijn eigen werk of andere dingen zat, maar dit jaar was ik vrij en vond ik het wel erg leuk om ook mee te helpen.


Zo heb ik ruim 60 kerst pakketten gemaakt voor een klant van mijn vader. Erg leuk om eerst alles helemaal klaar te maken, in te pakken en mooi te maken.


Mijn vader stond gewoon voor in de zaak de klanten te helpen , mijn opa was een beetje een vliegende kiep en mijn oma en moeder hebben ontzettend veel gourmetschalen klaar gemaakt. Het was echt lopende band werk, maar reuze gezellig met Sky Radio Christmasstation op de achtergrond.


Net toen we 's middags even pauze wilden houden appte mijn stage begeleidster of ik bij mijn ouders was, want ze had nog wat voor mij en was net onderweg richting Bremen. En toen stond ze ineens in de winkel met een mega groot kerstpakket.

Ik heb nog nooit van mijn leven een 'voedsel' kerstpakket gekregen en stiekem vond ik het ook wel eens leuk om 1 te krijgen. Bij Sephora kregen we ook altijd een heerlijk groot beauty pakket, dus daar zal je mij ook nooit over horen klagen want jongens dat waren ook nog eens kerstcadeautjes. Maar een echt ouderwets voedsel kerstpakket vond ik toch wel een keer erg leuk!


De grote doos was echt mega gevuld en dit is wat er allemaal in zat. Familie heeft her en der al het een en ander op het oog, dus ik ga nog wat dingen uitdelen aan familie!


Kerstavond besloten we te gourmetten. Dat had ik al een lange tijd niet meer gedaan en gourmetten vind ik altijd onwijs gezellig! Lekker kletsen, lekker bakken , rustig eten, ik hou er van.


Mijn kerstlook van eerste kerstdag. De look is gemaakt met het Rimmel palette wat ik nu bijna dagelijks gebruik. Hier kun je mijn review er over lezen.


Deze oorbellen kocht ik een keer online voor nog geen €3 incl. verzendkosten. Ik vond ze perfect voor de kerstdagen. Helaas weet ik totaal niet meer van welke site ze komen. Het was geen Ebay, maar had wel hetzelfde concept.


Eerste kerstdag aten we gezellig bij mijn opa en oma. Mijn oma had de tafel mooi gedekt en alles was in de sfeer van kerst.


Mijn moeder en ik samen tijdens het diner. Ik wilde eigenlijk een photobomb doen, maar eigenlijk was het wel een leuke foto van ons tweetjes.


Mijn oma vertelde dat er vlak bij hun in Assen een huis op het nieuws was geweest omdat het zo vol verlicht was met kerstversiering. Nou dat kun je wel zeggen. Jeetje, alles om het huis was verlicht en de overburen hoefde bijna geen lamp aan in de kamer. Ik zou wel eens willen weten hoe hard die elektriciteits-meter loopt.


Deze foto vind ik echt zo leuk! Mijn ouders en ik op de foto tijdens kerst. Ik ben mijn ouders zo dankbaar voor alles wat ze doen! Love you mom and dad!


Hoe dom is dat. Ik neem mijn SLR camera mee om mooie foto's te maken, vergeet ik mijn sd kaart. Dom Dom Dom. Dus dan maar een slechte Iphone foto. Deze heb ik gemaakt.


En deze heeft mijn vader gemaakt. Ik nog met mijn leeg glas wat nog gevuld moest worden met druivensap. Whaha ja ik hou niet van wijn en drink sowieso bijna nooit drank. Mijn moeder ook niet, dus wij waren aan de druivensap die avond ;D


Zaterdag avond nog even wat last minute boodschapjes doen in de Jumbo met de zelf scanner. Zouden ze ook echt bij mijn AH moeten doen. Zo makkelijk!


Mijn moeder had dit super leuke beren pak samen met mij in NewCastle gekocht. Hij kreeg deze nu met kerst en hij is er echt helemaal weg van. Hij vind hem geweldig.


Hij heeft er echt de hele dag in gelopen en wilde hem eigenlijk niet meer uit. Hij wilde er ook mee slapen, maar toen heb ik echt gezegd dat dat niet kon.


Op zondag zijn we gezellig even naar Bourtange geweest. Dat is een vestigingsplaatsje in de buurt van mijn ouders (ongeveer 25 min rijden). Hier hebben we even rondgelopen , even bij een paar winkeltjes binnen geweest en hebben we een (helaas vieze) warme chocolademelk gedronken.

Dat was weer mijn week. Mijn eerste vakantie week. Volgende week zien jullie mijn tweede vakantieweek met oud en nieuw en niet te veel poespas.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.