zondag 15 december 2013

Do it yourself: kerstboompjes!


Zijn jullie ook al zo lekker in kerststemming? Ik wel! Mijn huis begint gezelliger en gezelliger te worden, de boom staat, de krans ligt op tafel met een mooie grote kaars in het midden en nu staan deze super schattige kerstboompjes ook nog eens te pronken op mijn piano! Zijn ze niet cute?! Ik vind 'm ontzettend schattig geworden. Deze kerstboompjes zijn zo ontzettend makkelijk te maken, ook leuk om met je (eventuele) kinderen te maken!


Wat heb je nodig?!
- Feestmutsjes (van action)
- Plakband
- Gouden tape (gekocht bij Wibra)
- Eventuele pompoms om het te versieren!

Wat moet je doen?!
1. Maak de naad van de feesthoedjes die verticaal loopt los. Haal de 2 kanten dichter naar elkaar toe, zodat je 'kerstboom' wat puntiger wordt, en plak deze weer aan elkaar vast met plakband.
2. Beplak nu het feesthoedje met de tape. Ik wou het eerst zo netjes mogelijk doen maar toen ik zag dat het niet lukte ben ik gewoon maar gaan plakken en dit geeft ook juist wel weer een leuke 'twist'!
3. Beplak het mutsje nu met de pompoms!

En klaar! Je kan met deze DIY alle kanten op. Op dit moment ben ik nog bezig met het maken van een wit boompje (eerst bekleden met een wit a4tje) en deze helemaal vol te plakken met pompoms! Ook erg leuk!

Geef er je eigen draai aan, zet het boompje tussen wat leuke kaarsjes en dennenappeltjes! Hartstikke gezellig!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.