dinsdag 17 december 2013

Guerlain Romantic Christmas look


Tijdens de feestdagen houd ik van intense en wat meer extreme looks. Toch weet ik dat jullie graag ook wat meer draagbaar willen. Dus heb ik voor jullie vandaag een simpele maar vooral mooie en zwoele romantische look die erg geschikt is voor de feestdagen. Het paletje wat ik gebruikt heb is de  Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette in  29 Rue De Sevres. Een onwijs mooi palette wat ik ooit van Sephora kreeg. Ik heb periodes dat ik hem onwijs vaak gebruik, zeker als je een mooie look wilt met net wat extra.
Ik weet dat dit palette tegenwoordig erg moeilijk verkrijgbaar is. Dit komt omdat hij uit de speciale collectie komt uit 2011. Op internet zag ik het palette nog op de Douglas site en via Strawberrynet. het is een kleine investering want je bent voor het palette ongeveer €70 kwijt. Mijn palette ziet er helaas niet meer zo mooi uit, maar hierboven zie je een foto van de blog MacKarrie die de kleuren even goed laten zien. De oogschaduws met een * erbij zijn de kleuren die ik tijdens deze look gebruikt heb. 


De look is redelijk subtiel gebleven maar heeft toch het smoky effect. De combinatie van het blauw , grijs en bruin past perfect bij elkaar. Verder heb ik langs mijn wimperrand boven en onder een donker grijs lijntje getrokken. Ook heb ik zwart op mijn waterlijn gedaan, dit geeft net dat beetje meer intensiteit aan de look. Ik heb er voor gekozen om geen kunstwimpers te gebruiken, omdat ik het wat rustiger wilde houden.


Op mijn lippen heb ik de Lip Boom in OK! van MUA Makeup Academy.


Ik hoop dat jullie inspiratie hebben gekregen en zelf ook leuk aan de slag gaan. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Elk merk heeft wel een aantal kleuren die hier op lijken.

Q: Waar zou jij deze look bij dragen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.