zaterdag 14 december 2013

Guess Girl - Belle


Guess is kortgeleden met een nieuwe geur gekomen , genaamd Guess Girl Belle. Het is een wat zoete , maar vooral stoere geur die perfect bij het najaar past. Ik heb in het verleden wel eens een Guess geur gehad, dat was niet helemaal mijn ding. Deze Girl Belle verrast mij enorm en past bij jong en oud.Zoals ik al aangaf heeft de geur mij erg verrast. Hij is erg lekker bloemig , zoet, maar toch ook wat stoerder door de wat zwaardere en subtiele ondertoon. Het is een geur die veel mensen lekker vinden. Ik vind het daarom echt een geur die je goed als cadeau kan doen tijdens de feestdagen of een verjaardag. 
Topnoten: Roze champagne, Golden Delicious-appel en bessen
Hartnoten: Roze pioenroos, natuurlijke Arabische jasmijn en viooltjes
Basisnoten: Australisch sandelhout, musk en vanille
Ik merk dat de geur echt op gang moet komen. In het begin ruik je overduidelijk de appel en bessen. Naarmate je hem langer draagt wordt hij bloemiger en daarna warmer foor de jasmijn, sandelhout en vanille. De geur blijft ondanks dat het een eau de Toilette is erg goed hangen. 

Ik moet zeggen dat de verpakking en flacon niet helemaal mijn smaak is. Hij is mij iets te jong en jeugdig. Toch is het wel een flesje wat de aandacht trekt. Hij heeft een opvallende paarse kleur en de dop heeft een combinatie van plastic en lint, wat de uitstraling geeft van een bloem.


Guess Girl Belle Eau de Toilette 30 ml – € 33,00
Guess Girl Belle Eau de Toilette 50 ml – € 43,00
Guess Girl Belle Eau de Toilette 100 ml – € 53,00
Guess Girl Belle Body Cream 200 ml – € 17,50
Guess Girl Belle Shower Cream 200 ml – € 17,50


Voor mij is het echt een geur die ik op een rustige dag draag of als ik een dag stage heb. Ook omdat veel mensen deze geur lekker vinden en dus erg toegankelijk is. 


Guess Girl Belle is vanaf nu verkrijgbaar bij een parfumerie of drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat vind jij van de flacon? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.