woensdag 25 december 2013

Happy Holidays


De kerstdagen zijn er weer en daarom wil ik even een kort berichtje naar al mijn lieve lezers sturen. Ik wens jullie allemaal een fijne dagen en ik hoop dat jullie heerlijk aan het genieten zijn bij vrienden of familie. Omdat er bij kerst ook leuke cadeautjes horen geeft ik op dit moment een Canon videocamera weg en kun je *hier* meedoen aan de winactie.Ik ga een paar heerlijke dagen hebben met familie. Verder heb ik vakantie en doe ik alles lekker rustig aan. Waarschijnlijk zien jullie wel een aantal instagram foto's voorbij komen dezer dagen met de kerstsfeer die ik op dit moment hebt.

Geniet van een (hopelijk) fijne kerst.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.