dinsdag 17 december 2013

Impressie: Masterclass van Tom SebastianVorige week mocht ik voor Sillysilsil een exclusieve masterclass van Tom Sebastian bijwonen! Een hele toffe "once in a lifetime"-kans waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Op 4 december reisde ik af naar Amsterdam voor de masterclass! Ik nam natuurlijk mijn camera mee naar de masterclass, zodat ik mijn ervaring zowel met woorden als met (veel) beelden met jullie kan delen! Kijk je eerst mee naar de foto-impressie? Dan vertel ik daarna hoe ik de masterclass heb ervaren en laat ik de make-uplook die we maakten zien!De masterclass bestond eigenlijk uit twee delen: je gezicht shapen en het creëren van een metallicblauwe, feestelijke ooglook, maar tussendoor kregen we verschillende beautytips. De producten die gebruikt werden, zijn van Make Up Studio: een merk met hele mooie producten. Tom leerde ons hoe we ons gezicht kunnen shapen, waarna we met ons eigen gezicht aan de slag konden gaan. Ik vond het wel een beetje spannend, ik heb namelijk mijn eigen (standaard) make-uproutine en experimenteer eigenlijk vrij weinig! Ik hield het subtiel en gebruikte een poeder van Make Up Studio. Hierna kregen we te zien hoe we de prachtige metallic ooglook konden maken! Hieronder zie je mijn resultaat:
Een vrij heftige look, maar heel erg mooi om te dragen naar een kerstdiner of - feest, of tijdens de jaarwisseling! Ik heb hier en daar wat hulp gehad van Tom, dat maakt het resultaat gelijk al mooier ;) In het echt waren de glitters zelfs nog mooier; het was moeilijk vast te leggen op de foto! Ik vond het een hele leuke en leerzame masterclass, en natuurlijk hartstikke leuk om Tom Sebastian te mogen ontmoeten en van hem persoonlijk tips te krijgen (en voor een deel door hem te worden opgemaakt). Het was een geslaagde én gezellige middag! In een volgend artikel zal ik laten zien hoe ik een ooglook maak met deze producten van Make Up Studo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.