donderdag 19 december 2013

Kerst Cadeau Tip: Boss Bottled & Boss Jour


Tijdens de feestdagen wordt er altijd meer geld uitgegeven aan luxe producten. Is het niet voor de cadeaus , dan is het wel voor het eten. En wat geven mensen elkaar graag tijdens de feestdagen? Juist, Parfum. In de tijd toen ik nog bij Sephora werkte was het tijdens de feestdagen altijd 1 groot inkoop feest voor mensen, want iedereen wordt blij van een geurtje onder de kerstboom. Zoek je voor zowel een man als een vrouw een geur, dan is deze Hugo Boss duo misschien wel wat voor jou .
Hugo Boss Bottled is een rasechte klassieker. Wisten jullie dat dit geurtje in 1998 op de markt kwam? De geur is ondertussen een echte klassieker en veel mannen houden er van omdat het een geur is die veel mannen aanspreekt.
In het parfum zit een frisse, fruitige topnoot die een mooi evenwicht geeft met de zoete, bloemig-kruidige hartnoot. De geur heeft ook geranium en  kruidnagel en dit ruik je ook erg goed terug. De basisnoot is overduidelijk mannelijk, met sandelhout, ceder en vetiver.
Prijsindicatie is €44,- (kan per parfumerie verschillen) Boss Jour is een nieuwe geur die pas vanaf augustus dit jaar in de winkels ligt. Ik was bij de lancering van deze geur en was vanaf dat moment al direct verkocht. Ook deze geur is weer heel gangbaar en veel vrouwen vinden deze geur dan ook erg lekker. BOSS JOUR Pour Femme is geïnspireerd op de eerste lichtstralen van de dag.  De geur is ontwikkeld door drie facetten : Licht , Inspiratie en Elegant & Zelfverzekerdheid.

Het facet ‘licht’
Bestaande uit frisse citrusnoten van grapefruitbloem en limoen.
Het facet ‘inspiratie’
Het hart van deze geur bestaat uit een wit boeket van fresia’s en lelietjes-van-dalen met de toegevoegde kamperfoelie..
Het facet ‘elegant en zelfverzekerd’
De rijke, muskusachtige finish - met witte berk en crèmeachtige amber.

Ik persoonlijk vind dit een volwassen geur die bij een zelfverzekerde vrouw hoort.
Prijsindicatie is €66,- (kan per parfumerie verschillen)De geuren zijn een mooi duo die erg goed bij elkaar passen. Er leuk om aan een stel te geven die beide wel een lekkere geur kunnen gebruiken.
Als je in een parfumerie bent kan ik je echt aanraden om even aan deze twee geuren te gaan snuffelen. En wat ook wel leuk is om te weten, tijdens de feestdagen komen deze geuren ook in giftset, dus dan zit er een lekker product bij en is het nog leuker om te geven.

Q: Heb jij een geurduo die jou aanspreekt? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.