dinsdag 10 december 2013

Max Factor - Crème Puff Gold


Vorige week ontving ik deze golden oldies van Max Factor. Ik zie ze al jaren in het schap van Max Factor liggen , maar heb ze nog nooit echt in handen gehad.  Waarom , dat weet ik eigenlijk niet. En nu zijn ze gekomen met een extra feestelijke gouden verpakking.
Max Factor brengt deze Crème Puff pressed powders weer onder de aandacht omdat de feestdagen er aan komen en dat betekent borrels, feestjes en eventueel een gala. Dit betekent veel foto's en Max Factor ( en ook ik ) wil niet dat je onbedoeld glimmend op de foto te komt.

De crème puff is geschikt voor elke huidtype en is overal over heen te gebruiken. De dekking is licht, dus alleen over een dagcrème geeft het een mooi en fris effect. Wil je juist iets meer dekking , dan kan hij erg goed over een BB of een CC cream . En wil je echt een goede dekking, dan kan hij ook erg goed over een foundation.


41 Medium Beige 

42 Deep Beige

075 Golden

Ik moet zeggen dat ik de kleuren erg donker vind. Je ziet hier op de foto de kleuren 41 Medium Beige , 42 Deep Beige en  075 Golden. Je zou denken dat de 075 het donkerst is, echter is dit niet waar en juist de lichtste. Toch vind ik ook die wat donker. Er zijn nog twee kleuren die donkerder zijn dan deze drie hier. Er is ook nog een lichtere kleur genaamd 05 Translucent, ik denk dat die perfect voor mij zou zijn, want ik weet wel bijna zeker dat die bijna geen kleur afgeeft en voornamelijk alleen matteert.Omdat de kleuren voor mij te donker zijn heb ik er geen full face foto van. Het zag er gewoon te raar uit. Wel ben ik erg enthousiast over de Crème Puff Gold. Ze voelen super zacht aan, geven een erg mooie dekking , matteren goed en ze laten de make-up ook erg goed zitten.Ik ben erg tevreden, alleen de kleuren, dat is jammer. Wel ga ik in de winkel de Translucent proberen. Als hij goed is dan neem ik hem echt mee. Ze hebben namelijk alle pluspunten die ik zoek in een poeder, dus zeker het proberen waard. 

De Max Factor Crème Puff Gold Pressed Powder is vanaf nu verkrijgbaar voor €12,99 bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Hoe gebruik jij een poeder? Over een dagcrème , een bb/cc cream of over een foundation?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.