zaterdag 21 december 2013

Miss Sporty Oh My Gem! Nagellak


Tijdens de feestdagen wil elke vrouw, groot of klein , jong en oud , glitters op de nagels. De een houdt van subtiel een glittertje op de nagel, de ander kan er geen genoeg van krijgen en heeft het liefst een glitterkerstbal er op. Met deze Juweeltjes van Miss Sporty ben jij zeker klaar voor deze feestdagen.In de collectie van Oh my Gem zitten totaal vijf kleuren. Hierboven zie de de rode : 002 Gorgeous Red , de paarse : 003 Be A Star en de groene : 005 Psychedelic Green. Naast deze drie tinten is er ook nog een gele : 001 Blazing Bronze en een blauwe : 004 Bleu Fushion.

De nagellakpotjes van Miss Sporty zijn volgens mij nog nooit veranderd, want ik kan me deze potjes nog herinneren van toen ik net met make-up begon. Dat is nu ook alweer zo'n 15 jaar geleden. Ze blijven simpel, maar wel makkelijk in gebruik.


002 Gorgeous Red: De naam zegt het al een mooie heldere rode kleur die door zijn jelly effect naar het roze neigt. Er zitten rode en paarse glitters in die het best subtiel houden. Ik heb hier twee dunne laagjes gedaan, maar door het jelly effect blijven ze wat doorschijnen.


003 Be A Star : is een mooie helder paarse jelly kleur met paarse en zilveren glitters er in. Hij heeft iets meer glitters dan de 002 Gorgeous Red en hij valt hierdoor ook direct wat meer op. Ook hier heb ik weer twee dunne laagjes aangebracht.


005 Psychedelic Green : is denk ik wel echt mijn favoriet uit deze collectie. Normaal ben ik niet zo van de groen, maar de combinatie van de kleur met de groene en zilveren glitters maakt het echt even helemaal af! Het geeft echt een beetje dat bos groen effect.


De lakken drogen prima. Je moet oppassen dat je het niet te dik aanbrengt, want dan wil hij bijna niet drogen. Liever 3 dunne laagjes dan 1 hele dikke. Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van het jellly effect, ik ben meer van het dekkende, maar de 005 Psychedelic Green is zeker favoriet.

De Miss Sporty Oh My Gem! nagellak is vanaf nu verkrijgbaar 
voor €1,99 per stuk bij o.a. Etos. 

Q: Heb jij al nagedacht wat je op je nagels doet deze kerst? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.