vrijdag 13 december 2013

Oriflame - My Red by Demi More


Sinds vorig jaar heeft Oriflame een samenwerking met Demi Moore en ook nu hebben ze weer de handen in een geslagen en komen ze met een geur en body cream genaamd My Red.Volgens Oriflame is dit haar meest waardevolle, verleidelijke geur tot nu toe. Dit komt door de toevoeging van een zeldzame variant van jasmijn, de rode jasmijn.  Verder bevat de geur witte bloemen, cranberry's en sappige granny smith-appels.


Ik vind de geur aangenaam . Hij is zwoel en verleidelijk en ik vind hem persoonlijk iets aan de ouderwetse kant. Wat klassieker dan de meeste geuren die ik heb , maar zeker lekker en geeft een vrouwelijk gevoel. 


Om de geur nog langer bij je te dragen gedurende de dag is er ook een rijke , geparfumeerde body cream. Deze cream zit in een grote wat rondere pot met een opvallend rode deksel. Ik vind de pot wat goedkoop doen ogen, ook voelt hij ook heel licht en plastic-achtig aan. De crème zelf is is niet heel erg dik en is qua substantie meer naar een body lotion. Hij trekt snel in de huid, maar is niet super hydraterend.

Hoewel de geurnoten hetzelfde zijn,  vind ik de geur van de body cream toch wat lichter en anders ruiken. Wel is de combinatie van de parfum en de body cream erg lekker.


Naast deze twee hoofdproducten heeft Oriflame ook tijdelijk een rode kunstleren tas en een zijden shawl die bij deze collectie horen. 

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop van Oriflame. De My Red Eau de Parfum €43,- , de My Red Body Cream €13,-

Q: Hoe vind jij de verpakking ogen? Zou jij voor deze geur gaan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.