zondag 15 december 2013

Pers Zondag #64


Goedemorgen lieve meiden, het is weer zondag dus de perszondag staat weer voor jullie klaar. Vandaag met veel leuke nieuwtjes over : Paula's Choice, Lancaster, babor, Spot en Shop , odorex, Philosophy en heaven. 


Paula's Choiche Daily Defence

De RESIST-producten van Paula’s Choice verbeteren de structuur, teint, elasticiteit en natuurlijke weerstand van de huid. De RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten combineert al deze eigenschappen in één product. De crème biedt een hoge mate van bescherming tegen UV-straling én een effectieve werking tegen vrije radicalen dankzij een krachtig antioxidanten complex. Dat maakt dit product tot de perfecte “DD-Cream” hetgeen bij Paula’s Choice staat voor ‘Daily Defense’ op celniveau!
Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer SPF 25 en antioxidanten € 31,00/60 ml
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lancaster Sun Sport Ski

Met 40 jaar aan innovaties op het gebied van zonproducten op hun conto, blijven de wetenschappers van de Lancaster Laboratoria constant werken aan bescherming op het allerhoogste niveau. Deze keer lieten zij zich inspireren door de besneeuwde bergtoppen. De huid verdient, wanneer deze geconfronteerd wordt met de bittere kou, de intense schittering van de zon op de sneeuw en de snijdende wind, een intelligente zonbescherming die perfect afgestemd is op winterse omstandigheden. Ongekende formules die inspelen op alle omstandigheden en waarbij je je vrij kunt bewegen. Onder het motto ´Dare To Tan in Motion´ gaat een nieuw tijdperk van start: supersnel bruin worden met een hoge bescherming.

Hoe dichter je bij de zon staat, hoe sterker de straling. Met elke duizend meter die je stijgt, wordt de sterkte
van de straling met 5 tot 10% verhoogd. Waarbij we de natuurlijke reflectie van de sneeuw, die constant het licht terugkaatst naar je gezicht, nog niet eens noemen. Vandaar dat het nodig is je huid te beschermen met de allerbeste Lancaster zonbescherming. Door een exclusieve Infrarood Technologie pareer je de UVa- en
UVB-stralen én de infraroodstralen. 
Wind & Cold Protection Comfort Cream SPF50 50 ml € 28
Wind & Cold Protection Cream & Stick SPF50 20 ml + 1 gr € 28

Babor Purity Cellular

HUIDONZUIVERHEDEN DOOR STRESS
De huid is een sociaal orgaan: een mooie huid is een statussymbool. Dit merkt vooral degene die geen onberispelijke huid heeft. Want meestal verdwijnen mee-eters, ontstekingen en huidonzuiverheden na de puberteit niet zomaar uit het leven. Ze melden zich weer wanneer er zich in het leven een „beslissende“ periode voordoet zoals een baan, gezinsuitbreiding of de organisatie van een lang gedroomde wereldreis. Maar nu hebben de huidonzuiverheden andere oorzaken. Want deze puistjes zijn veroorzaakt door stress en duiken steeds dan op wanneer we onder spanning staan. De stress verstoort het samenspel van bepaalde neuropeptiden, de cytokine, die verantwoordelijk zijn voor de regulering van de talgklier.

UNIEKE COMBINATIE DIE HUIDONZUIVERHEDEN AANPAKT
Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum onder leiding van Andrea Weber heeft een werkstofcombinatie ontwikkeld die precies deze huidonzuiverheden aanpakt. Het multiwerkzame D-Actryl complex reduceert de door stress ontstane ontstekingsreactie van de talgklieren, waardoor de daarvoor verantwoordelijke neuropeptiden in balans worden gebracht en overmatige talgproductie inperkt wordt. Bovendien maakt het complex met beta hydroxy zuur op effectieve wijze de hoorncellen los en verhindert dat de talgklieruitgangen zich afsluiten. Microzilver en alfa-oligoglucan zijn eveneens in het D-Actryl complex aanwezig. Ze hebben een antibacteriële werking aan de huidoppervlakte en verhinderen de verspreiding van de bacterie die voor de vorming van acne verantwoordelijk is. 
 
Ultimate Blemish Reducing Duo
Het intensief werkzame anti-puistjes SOS duo behoort in elke handtas van elke gestreste zakenvrouw. De Stop Blemish Fluid werkt op effectieve wijze tegen puistjes die ontstaan, terwijl de antibacteriële Instant Blemish Cover Cream huidonzuiverheden en roodkleuringen bedekt.
2 x 2 ml, €29,50

Ultimate Blemish Reducing Cream
Een neurocosmetische 24-uurs anti-puistjes crème voor de intensieve verzorging bij acute, door stress veroorzaakte  huidonzuiverheden. Behalve het multiwerkzame D-Actryl complex bevat de crème kruidnagelbloesemolie die ook anti-bacterieel werkt.
50 ml, €60,-

Spot en Shop

Iedere vrouw kent het wel. Je hebt op tv de perfecte jurk gezien, maar je hebt geen flauw idee waar je die kunt kopen. En de laarzen die je laatst zag op straat, of die jas van die fashion blogger – waar vind je die?  Via Spot & Shop! Een nieuw fashion platform waar modekenners je snel vertellen waar je door jouw gesignaleerde kledingstukken te koop zijn. En ze geven er meteen ook stylingadvies bij.


Odorex puur voor €1,50

Draag jij je nieuwe jurkje tijdens het kerstdiner?Dan wil jij écht geen witte vlekken op je nieuwe outfit! Om je effectief te beschermen is er Odorex Onzichtbaar Puur. Een vriendelijke deo die witte strepen tegengaat. Zo verschijn je stralend op elk kerstfeest!Wil jij Odorex Onzichtbaar Puur voor maar €1,50?Download de kortingscoupon, print 'm uit en ga snel naar Kruidvat. Zo blijf jij tijdens de feestdagen heerlijk fris!

Philosophy Time in a Bottle

daily age-defying serum dna renewal complex + high-potency vitamin c8 activator. dna zit in alle levende cellen en is verantwoordelijk voor het overbrengen van essentiële informatie die nodig is voor het goed functioneren en ontwikkelen van elk levend organisme. in de huid is het dna direct verbonden met de structuur en schoonheid van de huid. het dna van de huid kan vergeleken worden met de harde schijf van een
computer. het bevat en controleert programma’s die verantwoordelijk zijn voor het goed functioneren van de celfuncties. dna is echter fragiel en gevoelig voor interne en externe schadelijke invloeden zoals uv-stralen, milieuvervuiling en oxidatieve stress. onder normale omstandigheden kan het dna zichzelf herstellen. echter, door het ouder worden en de constante aanval van schadelijke invloeden kan het dna toch beschadigd raken waardoor het, net als een computer met een virus, defect raakt. 

het is nooit te laat of te vroeg om te beginnen. trotseer alle belangrijke tekenen van huidveroudering – zichtbare en nog onzichtbare – op het huidoppervlak en geef je huid: van binnen en van buiten, op elke leeftijd
* klinische studie, 120 vrouwen, leeftijd 25-55 jaar, dagelijks 1x per dag gebruik. meting van huidverouderingstekenen die zich in de huid ontwikkelen maar die nog niet zichtbaar zijn op het huidoppervlak door gebruik van gepolariseerd licht om de onderhuidse huidverouderingstekenen in de epidermis aan te tonen.
• meer uitstraling
• een fijnere structuur
• een gladder en egaler aanzien
• en meer stevigheid zonder rimpels
daily age-defying serum 40 ml + 2,8 ml – adviesverkoopprijs € 73,28
time in a bottle is vanaf januari 2014 exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Heaven Skin Polish Exfoliant 

Een droge, vale en doffe winterhuid vraagt om een grondige dieptereiniging om fris, gezond en goed ontvankelijk te blijven voor verzorgende en beschermende crèmes. Heaven Skincare biedt met de Skin Polish Exfoliator Advanced 1 een peeling op basis van hoogwaardige fruitzuren. Deze unieke gel wordt als een afspoelbare ‘wash-formule’ gebruikt en maakt de huid van zowel het gezicht als lichaam opvallend glad, zacht, stevig en stralend!
Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.heaveninholland.nl of deze direct bestellen via de webshop.
Heaven Skin Polish Exfoliator Advanced 1         € 34,20/25 ml , € 99,00/150 ml , € 122,40/250 ml


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.