woensdag 18 december 2013

Pure 18K White Gold en Silver Top Coat van O.P.I. Mariah Carey


Gouden deeltjes in een nagellak. Vorig jaar was het er ineens. O.P.I. was er het eerste mee op de markt met de Man With The Golden Gun. Het lakje was immens populair en al snel volgden er meer merken met hetzelfde idee.  Maar O.P.I. komt dit jaar met een nieuwe variant die misschien nog meer speciaal is dan vorig jaar. Dit jaar heeft O.P.I. de handen ineengeslagen met Mariah Carey en deze Diva-waardige nagellak bevat naast zilveren stukjes ook nog eens 18 karaats witgoud. Het gaat hier echt om een collectors item dus is hij ook speciaal verpakt in een mooi witgouden doosje en is het flesje ook speciaal gemaakt in een witgouden kleur. Het ziet er al mooi uit als je deze een speciaal plekje geeft waar hij gezien mag worden.


Ik ben eigenlijk altijd al fan geweest van goud, maar eigenlijk nog meer van witgoud. Ik heb ook een aantal sieraden die gemaakt zijn van witgoud. Ik vind het effect op de nagel erg mooi. Hier op de foto's heb ik maar 1 laagje aangebracht, en zoals je kunt zien komt er al voldoende van af. Wil je hem nog intenser, dan kun je er altijd nog een laagje overheen doen.  De deeltjes in de lak verdelen erg gemakkelijk en blijven niet blij elkaar zitten.

Ik heb de topcoat hier over de striplac Rouge Noir van Alessandro (hier verkrijgbaar).


Het lakje is echt een collectors Item en is zeer beperkt verkrijgbaar in Nederland. Hij kost €39,95 en dat is niet heel goedkoop voor een topcoat, maar je hebt dan wel echt een one of a kind en weet zeker dat jij op elk feestje de show steelt. Ik zou normaal gesproken niet snel een nagellak van €40 kopen, laat staan een top coat. Maar ik moet stiekem bekennen dat ik tijdens het aanbrengen het zo'n mooi lakje vind dat ik mijzelf hardop hoorde zeggen : Ja hier zou ik wel eens €40 voor willen betalen.

De O.P.I. Pure 18K White Gold en Silver Top Coat is vanaf heden voor €39,95 verkrijgbaar bij een Selectie van de O.P.I. verkooppunten.  Als je 1 wil wees er snel bij , want op=op.


Q: Wat vind jij van de topcoat? Heb jij er €40 voor over?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.