dinsdag 3 december 2013

Rimmel Apocalips Lip Lacquer - Out of this world Christmas 2013


Begin dit jaar introduceerde Rimmel haar Apocalips lipsticks. In Nederland verschenen 7 kleuren waarvan ik een aantal nog regelmatig draag. Nu met de kerst collectie van Rimmel komen er tijdelijk drie nieuwe kleuren bij. Een dieppaarse , een donkerrode en een nude tint. Ik heb vandaag twee om aan jullie te laten zien + een kleine sneak peek van een look voor de feestdagen.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik de Apocalips lipsticks van Rimmel erg prettig vind. Zoals ik al aangaf draag ik ze regelmatig, blijven ze goed zitten en geven ze een erg intense kleur. Wel merk ik dat de wat fellere kleuren kunnen bloeden ( in je lijntjes van je lippen trekken). Dit heeft ook deze 402 Across the Universe. Niet storend, maar ik merk na een paar uur dag ik wel even er voorzichtig bij langs moet gaan.

Links: 603 Shooting Star . Rechts : 402 Across the Universe

Ik ben niet echt een Nude kind of girl. Vaak staat het mij niet helemaal en ik kan er soms ook een erg saaie uitstraling door krijgen. De rode daarentegen vind ik echt geweldig! ik hou van een lekker rode lip met een wat donkere ondertoon. 


Hier zie je de kleuren op een full face. Misschien valt het jullie al wel een beetje op dat ik de laatste tijd geen oogmake-up meer draag ( behalve mascara dan). Dit kom omdat ik al een paar weken (bijna 2 maand) last heb van een soort eczeem rond mijn ogen *lees hier meer over*. Gelukkig is het nu over en komen er weer meer looks.


Omdat ik mijzelf eindelijk weer toe liet make-up te gaan gebruiken heb ik al een party feestdagen look gemaakt die binnenkort online komt. Hier draag ik de 402 Across the Universe.


Maar om toch even af te sluiten met de Apocalips lipsticks. Ik vind ze erg fijn, blijven goed zitten en geven erg veel kleur af. Ik merk bij deze lipsticks dat als je ze aanbrengt je even een tijdje niet moet eten en drinken. De kleur blijft dan nog beter zitten.


De kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €10,99  bij een drogisterij bij jou in de buurt .

Q: Wat vind jij van de kleuren? Ga jij voor nude of voor knal kleur? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.