donderdag 26 december 2013

Rimmel Glam'Eyes HD eyeshadows


Na de mooie nagellakken en de Apocalips lipsticks maakt Rimmel de kerst collectie compleet met vier  mooie Glam'Eyes HD eyeshadows. Ik ben al helemaal weg van deze palletjes want ze zijn erg makkelijk voor onderweg of in je tas. Ik heb vandaag een mooi paars en bruin palletje om aan jullie te laten zien.

Rimmel komt altijd met mooie smokey eye palletjes. Elk palletje heeft 5 mooie tinten die mooi bij elkaar passen. Alle tinten hebben een shimmertje er in zitten dus lekker feestelijk voor de feestdagen. Helaas zijn de kerstdagen alweer voorbij, maar met oud en nieuw kun jij zeker nog een party look maken met deze oogschaduws. 


De eerste is 022 Brixton Brown , een mooie combinatie van donkerbruin , lichtbruin en kopertint. Ik vind dit persoonlijk echt een musthave palette voor iedereen.


Bij daglicht
Met flits

Het palette heeft een aantal erg mooie kleuren. Zo heb je er een bijna champagne kleur highlighter er in zitten, zit er een mooie koper kleur in en twee warme bruine kleuren. De licht bruine valt bijna weg op mijn huidskleur, maar daarom vind ik het een hele mooie basiskleur voor onder de andere oogschaduws. 


De tweede is 025 Victoria’s Purple , een mooie combinatie van paarse tinten die goed bij elkaar passen. Daarnaast zit er ook een mooie zilvergrijze in om als accent kleur te fungeren. 


Bij daglicht

Met flits 

Er komt hier prima pigment af. Hij is qua overgang van kleuren erg mooi. Echt een mooie highlighter kleur met een paarse ondertoon en de rest zijn mooie oplopende paarse tinten. Paars kan soms lastig zijn voor op het oog, maar ik vind het altijd erg mooi, zeker als paarse smoky eye. Paars ik ook altijd erg geschikt voor getinte huidjes omdat paars altijd erg mooi van donker afstaat. 


Ik ben echt fan van deze palettes. Ik moet ook eerlijk bekennen dat het bruine palette op dit moment in mijn dagelijkse stash zit. Sommige kleuren zijn zelfs al helemaal ingedeukt door het veelvuldig gebruik.


Hier zie je nog een look met de 022 Brixton Brown die ik gemaakt heb. Hierbij heb ik ook de Rimmel Apocalips lipstick op. De look houden jullie nog van mij te goed, want wegens vervelende omstandigheden ben ik mijn sd kaart waar ik de look stap voor stap laat zien kwijt :S. Dus die komt online zodra ik hem weer gevonden heb.

De Rimmel Glam'Eyes HD eyeshadows zijn nu verkrijgbaar voor €11,99 per stuk bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de palettes, zou je voor bruin of paars gaan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.