donderdag 12 december 2013

Rimmel - Moisture Renew Lipstick


Rimmel heeft haar Moisture Renew Lipsticks verbeterd. Zelf had ik nog geen ervaring met de oude variant, dus ik kan niet zeggen of ze slechter of beter zijn geworden. Wel kan ik jullie vertellen wat ik van deze Moisture Renew Lipsticks vind. Ik heb drie mooie kleuren die lekker opvallen dit najaar.
Ik vind de verpakking van de Moisture Renew Lipstick erg mooi. Hij heeft een paarse iets doorschijnende dop met het logo en het kroontje er in gedrukt. Voor de rest is de lipstick helemaal zilverkleurig. Ze glimmen en glanzen er mooi over, zonder er neppig of goedkoop er uit te zien. Op de onderkant van de lipstick zie je de kleur van de lipstick samen met de bijbehorende nummer en naam.


Van links naar rechts zie je Oxford Street Fuchsia #130 een zacht roze kleur , As You Want Victoria #360 een fushia roze kleur en  In Love With Ginger #660 een koraal oranje/rode tint. De kleuren zijn echt onwijs intens en na 1 veeg heb je al erg veel kleur. De lipstick bevat vitamine A, C en E deze zorgen er voor dat je lippen erg gehydrateerd aan voelen en geeft het een mooie gezonde glans.

De lipstick blijft een paar uur goed zitten. Ik merkte gedurende de dag dat ik alleen de binnenkant van mijn lippen een beetje bij moest werken, maar de buitenkant blijft erg goed zitten. Verder zitten er zoveel pigmenten in dat je eigenlijk in 1 veeg over je lippen al genoeg hebt, dus niet meer tien keer met een lipstick over dezelfde plekken.

 Oxford Street Fuchsia #130 
In Love With Ginger #660 
 As You Want Victoria #360 

 Oxford Street Fuchsia #130 
 In Love With Ginger #660 
As You Want Victoria #360


Ik was echt toe in deze nieuwe lipsticks. Ik vind ze echt onwijs fijn. Ik kan ze echt iedereen aanraden die houdt van lekker wat kleur op de lippen. Totaal zijn er 13 kleuren, dus voor ieder is er wel een geschikte kleur.

De Moisture Renew Lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €10,99 per stuk bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.