woensdag 4 december 2013

The Body Shop Xmas giftboxThe Body Shop heeft een hele mooie cadeauset in hun seizoenslijn voor de feestdagen! Dit "gift house" kreeg ik in de goodiebag bij het Body Shop-event, superleuk cadeautje. Ook al is het nog te vroeg voor Kerst... ;) In de cadeaubox (die de vorm van een huisje heeft, hoe leuk is dat?!) zit van twee verschillende seizoenslijnen een setje: een body butter en een douchegel. De ene met gingerbread-geur, de ander met cranberry-geur! Het leuke huisje is gelijk bedoeld om de goede doelen die The Body Shop steunt onder de aandacht te brengen, er staat een korte uitleg op het dak van het huisje - je kunt het hieronder lezen! Kijk je ook verder mee naar de producten?


Ik was vooral erg benieuwd naar de gingerbread-geur, het leek me heel apart! Ik moet zeggen: het is een sterkere geur dan ik had verwacht, haha. Maar het ruikt lekker, ik moest er alleen even aan wennen! Mijn persoonlijke favoriet is de cranberry, die ruikt lekker zoetig. De geur deed me alleen meer aan framboos dan aan cranberry denken, maar dat kan aan mij liggen ;) De body butters zijn lekker dik, smeren goed uit en het grootste pluspunt: de geur blijft lekker lang hangen! De cadeauset kost €23. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.