woensdag 11 december 2013

"The Voice Of Holland" Eau de Toilette


Er is een nieuwe parfum op de markt die geïnspireerd is op The Voice of Holland. Ondertussen is het programma al weer een paar jaar op de buis en ik kan me nog goed herinneren dat Ben Saunders en Charly Luske het land op zijn kop zette. Nu komt The Voice of Holland (TVOH) met een mannen en vrouwen geur die in een wel heel opvallende flacon zit. Misschien een leuke tip voor de kerstdagen voor als je niet een heel groot budget hebt.De verpakkingen zijn vooral in het kleur thema van TVOH, het opvallende rood voor de vrouw en de krachtige zwart voor de man. Ook zie je het logo met de hand en de microfoon er op staan.


Het opvallende en vooral het leuke aan deze parfum is de flacon. Hij is gemaakt in de vorm van een professionele microfoon. De flacons zijn het zelfde, het enige waaraan je kunt herkennen of het man of vrouw is aan de onderkant van de flacon waar men of women staat. Op de flacon zit een klein rood logootje van TVOH die een beetje doet denken aan een aan en uit knopje.

De noten in de geur:

Women: 
Topnoot: citroen , bloedsinaasappel , bergamot en groene manderijn.
Hartnoot: sambac jasmijn , sinaasappelbloesem , lelietje-van-dalen , neroli en gardenia .
Basisnoot: musk, vanille , amber , cederhout en patchouli.

Men:
Topnoot: citroen , bergamot , ananas en madarijn
Hartnoot: jasmijn , lelietje-van-dalen , nootmuskaat , kardamon en roos.
Basisnoot: amber , musk en sandelhout.


De geuren zelf zijn niet helemaal mijn ding. Je merkt dat het niet van de kwalitatief beste ingrediënten is gemaakt, maar dat kan ook niet anders voor die prijs. Ik vind het idee erg leuk , en ik weet zeker dat er ook mensen zijn die deze geur erg lekker gaan vinden!

Ze zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat en

 kosten €14,95 per stuk voor 100ml. 

Q: Wat vind jij van de verpakking van deze geur?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.