maandag 6 januari 2014

DailySilSil 2014 - Week 1


Goodbye 2013, Hello 2014. Deze week de eerste dailysilsil van het nieuwe jaar. Dit keer met mijn ene been nog in 2013 en het andere in 2014. Veel dingen met familie en food afgelopen week en natuurlijk mijn lekkere knuffelbeer Noah. Ik ben echt zo in love met dit berenpak. Noah vind hem ook super leuk en wil hem vaak aan. Love it. Hij heeft er twee keer met mij mee op straat gelopen en echt iedereen kreeg een glimlach op zijn of haar gezicht als ze Noah zagen lopen.


Yes, het is 2014 en jullie zagen gisteren al mijn jaaroverzicht van 2013 . Ik moet zeggen dat ik echt klaar was met 2013 en nu echt toe ben aan een nieuw jaar. 2014 wordt mijn jaar, en ik hoop ook die van jullie en vele anderen.


Even mijn nagels weer gelakt met de gellak van Alessandro Striplack. Dit lakje komt van de webshop van Mireille en zij heeft echt zoveel kleuren striplack. Tevens heeft zij 15% korting op de lakken, dus sla je slag.


Ja ja, het was weer tijd voor spekkedikken bakken. Bijna niemand kent het want het wordt eigenlijk alleen in oost en noordoost Groningen gemaakt op oudejaarsavond. Mijn vader maakt het eigenlijk altijd en ik verheug me er altijd meer op dan Oliebollen ( die heb ik dit jaar niet eens gehad).


Dit jaar heb ik voor het eerst ook spekkedikken gebakken en heb ik het samen met mijn vader gedaan. En ze waren weer super lekker. Wil je er meer over lezen, kijk dan even hier.


Dit manneke wilde vuurwerk zo graag meemaken, dus ik hem om 23.40 wakker maken. Hij was echt bijna niet wakker te krijgen.


Noah had van mij een soort vuurwerkpakket gekregen en daar zaten sterretjes in die hij buiten af wilde steken. Hij was er van onder de indruk maar was wel erg stil en lag om 00.30 al weer in bed.


Zoals ik al zei, 2014 is mijn jaar!


Mijn moeder ging met Noah Gingerbread huisjes versieren. Noah vond het een leuke bezigheid en was er wel een tijdje zoet mee.


Mijn favoriete foundation was op. Ik gebruik nu dagelijks de Max Factor CC cream. Ik gebruik voornamelijk de 40 met een klein drupje 50 dus de 40 ging veel sneller leeg. Wel had ik tijdens de 1+1 actie bij Trekpleister 2 van de nummer 40 ingeslagen. Binnenkort een review!


Love dit kleurtje van de gellak. Ik wil dit jaar toch wat vaker nagellak foto's posten op instagram/twitter e.d. Gewoon de kleurtjes die ik op dat moment draag.


Vrijdag avond zijn we heerlijk uit eten geweest in Duitsland. Een grote plaat vol met verschillende soorten vlees, veel groente, rijst en friet. Heel slecht, maar o zo lekker om dit eens in de zoveel tijd te doen.


Ik eet eigenlijk nooit meer ijs en had nu al maanden niks meer gehad. Nu heb ik op vrijdag avond een keer deze B&J erbij gepakt en wilde ik deze verorberen, Nou ik kwam niet verder dan 1/4 of 1/5 want toen had ik er alweer genoeg van.


Zaterdag even langs de Ikea. Deze auto stond naast die van mijn vader. Jeetje wat een pimp bak vond ik het zeg, echt niet mijn ding. Ik moest deze foto even voor mijn broertje maken want die is dol op dit soort auto's, dus mijn moeder ging er ook even voor hem bij staan ;)


Lazy Sunday, dat dachten mijn ouders hondjes ook. Die lagen heerlijk tussen mij en mijn vader in.


Noah was lekker relaxed aan het drinken in een opgevouwen stand in de stoel.


Normaal gaan we altijd op 1 januari naar mijn opa en oma om stampot snijbonen te eten. Het is een beetej een familie traditie geworden, maar aangezien mijn oma ziek was hebben we de datum even veranderd en zijn we nu afgelopen zondag heen geweest. Het was weer heerlijk en gezellig, wat hou ik toch van mijn familie!


Mijn oma had ook een heerlijke monchou taart  gemaakt. Dit keer een beetje anders door er bramen en bessen op te doen i.p.v. aardbeien. Erg lekker, maar voor mij echt te machtig dus heb het bij een inimini stukje gehouden.


Als afsluiter van deze week heb ik deze heerlijke gekke foto's van Noah. Deze boef houdt wel heel erg van aandacht en dan gaat ie soms ook zulke dingen doen.

Dit was mijn week met het ene been in 2013 en mijn andere been in 2014.

Q: Hoe was jou week? Hoe was je oud en nieuw?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.