maandag 13 januari 2014

DailySilSil 2014 - week 2


Goedemorgen lieve lezers. Zoals gewend ook deze maandag weer een dailysilsil. Deze week ben ik vooral veel thuis geweest en heb ik veel in huis gedaan. Daarnaast heb ik ook nog veel leuke dingen binnengekregen, dus ben alweer druk aan het testen. Kijk mee naar mijn afgelopen week. Begin deze week zag ik ineens dat de Action een aanbieding had op shirst en longsleeves had voor kids. Ze waren rond de €2 en dat is echt goedkoop voor een lekkere soepele longsleeve. Dus heb ik er maar direct een aantal ingeslagen. Ool in een maat groter. 


Ik zit niet vaak op marktplaats, maar mijn moeder kwam ineens met een advertentie aan. Ik zocht stoere laarzen voor Noah. Nou ik kan je vertellen, dat is voor een jongen echt lastig. Heb je eindelijk iets gevonden dan kosten ze snel al rond de €100. Persoonlijk vind ik voor een jongen van 5 jaar €100 schoenen echt te veel. Ook omdat zijn voeten snel groeien en hij veel speelt en zijn schoenen er snel beschadigd uitzien. Nou deze Timberlands heb ik voor een mooi klein prijsje op de kop kunnen tikken. 


Heel lief bedoeld waarschijnlijk , maar ik kreeg via instagram zoveel specifieke vragen over of maat die en die ook er was. Sorry lieve dames, daar heb ik niet naar gekeken. Maar dit stond er op de site, dus ik ga er vanuit dat het verkrijgbaar was van maat 86 tot 164. 


Deze waxinelichthoudertjes kocht ik rond de kerstdagen in een schattig tweedehandswinkeltje in Duitsland. Love them. 


De envelop van een van mijn pakketjes had een gaatje er in . Ik denk dat het door een machine komt, maar misschien wilde de postbode ook wel even spieken.


Nootje is echt dol op kleuren op de ipad en hij gebruikt dan ook vaak een disney app waar veel leuke disney thema's in staan. Monter en Co. en Micky zijn zijn favoriet. 


DA komt met een BB cream. Beetje laat, maar beter laat dan nooit! Ik ga hem testen!


Haha Noah wilde wel als hamster op de foto. Hij moest later zelf ook erg lachen om deze foto. 


Ik ben de hele week al een beetje verkouden. Woensdag was het even genoeg en ben ik een dagje thuis gebleven. En dit was echt een primeur, want ik lag al om half 10 in bed. Ik was helemaal op. En ik moet zeggen dat een keer op bed mij goed heeft gedaan!


Omdat ik mij niet lekker voelde had ik 3 dagen niet mijn mail gedaan. Er was geen doorkomen aan. De vakantie was afgelopen en dat merkte je echt!


Ik mocht tijdens de feestdagen een kerstcadeautje uitzoeken van een pr bureau. Super leuk. Ik kon kiezen uit een stuk op 10 boeken en heb voor dit interessant exemplaar gekozen. 


Mijn moeder stuurde deze leuke foto. Mijn vader heeft een Jaguar en kreeg ineens als nieuwjaarscadeautje deze koffiemok. Nou mijn moeder vertelde mij dat mijn vader zo blij was als een kind in een snoepwinkel. Dus je raad al welke mok zijn nieuwe vaste koffie mok wordt :D


Rimmel komt met super schattige sweetie crush nagellakjes komt. Binnenkort komt hier meer over online. 


Valentijnsdag is alweer om de hoek ( jeetje waar gaat de tijd heen, alles gaar zo super snel) Het is een heerlijke geur die je echt even moet proberen als je kunt. Hij is een gelimiteerd product, dus op=op.


Zaterdag heb ik een heerlijke pasta met courgette , garnalen , kaas en wittewijnsaus gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!


In het winkelcentrum bij mij in de buurt deelden ze deze uit om te proberen. Ik moet zeggen dat het niet helemaal mijn ding is. Ik vond de ham/kaas variant echt niet lekker en de paprika was nog wel ok, maar ik zou het niet kopen.


Echt de lekkerst ruikende pakketjes komen van Lush. Mijn hele woonkamer rook naar Lush. Eigenlijk zou Lush echt nog een keer met een geurkaars moeten komen met de geur van de lush winkel. Ik denk dat het een regelrechte hit is.

Ik weet dat Airwick een kaars heeft bij de Action die ook iets er van weg heeft, maar het is toch totaal ander en niet zo sterk als een paar producten van Lush bij elkaar.


Ik vind het echt leuk om Ikea meubels in elkaar te zetten. Dus dit kastje was mijn project van de avond. Hij was zo in elkaar, ik was al naar 20 min klaar. Helemaal in mijn eentje LOL .. Ik ben echt een Ikea PRO :P.


Zaterdag avond ging ik gezellig naar mijn vriendin Danila toe. We hebben de hele avond gekletst, wat vloog de tijd voorbij.


Zondag was het weer eens tijd om mijn stash een beetje uit te zoeken. Totaal ben ik er wel even 2 uur zoet mee geweest en kan ik weer wat vriendinnen en famillie blij maken.


Deze kwam ik tegen op instagram bij Suzanne. Ik vond hem echt wel bij mij passen. Zeker met het oog op het uitdunnen van mijn stash, want ik moet zeggen dat ik stiekem sommige dingen niet weg gedaan heb maar ook al een tijd niet meer gebruikt heb. 

Dat was mijn week. Lekker gevarieerd en druk.

Q: Hoe was jou week? Wat is jou favo foto van deze week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.