maandag 20 januari 2014

DailySilSil 2014 - week 3


Goedemorgen en say hello to Blue Monday, maak er een totale top dag van zodat jij niet de Blue Monday feelings krijgt. Soms dan ben ik de DailySilSil aan het maken en denk ik echt letterlijk: Waar is de week gebleven. Het is een drukke en roerige periode op veel vlakken en dan ineens besef je dat het alweer de derde week van Januari wordt. Gewoon niet normaal meer. Kijk mee naar mijn afgelopen week. 


Mijn maandag begon goed (not). Ik had mijn laatste toets voor Engels en dat zou ik alles afgerond hebben, en toen lag het systeem er uit. Lekker begin van de ochtend. 


Gelukkig was het na 2 uur gefixed en mocht ik het tijdens een andere les afmaken. Ik kreeg die middag al mijn examen papier. Nog niet de officiële maar het gaat om het idee. 


Zit je in de kantine om een soepje te eten zie je ineens er een camera flink op je gericht is. Het was voor oog tv (Groningse lokale zender) en zag het later op internet dat ik ongeveer 10 sec. in beeld was. Gelukkig lekker incognito en onopvallend. 


In love met deze mooie bling bling. Binnenkort meer over deze mooie sieraden, maar ik kan alvast verklappen dat ze door mij persoonlijk gekozen zijn en dat ze tot mijn deelcollectie behoren. Binnenkort zijn ze ook voor jullie te koop , met korting. 


Afgelopen week schreef ik over de Sweetie Crush lakjes van Rimmel. Ze zien er erg schattig uit op de foto. 


Ik krijg onwijs veel uitnodigingen voor events. De een past wat beter bij de site dan de ander. Ik kijk altijd wat ik interessant vind , wat interessant is voor jullie als lezeressen en of het haalbaar is om heen te gaan. Voor dit Pabo Event heb ik toch maar bedankt. Dat past totaal niet bij sillysilsil vind ik persoonlijk. 


Heerlijk die tekeningen van Noah. Ik kan de hele dag kijken hoe Noah aan het kleuren en tekenen is. Hij maakt zulke mooie dingen. 


Tijdens mijn stage geef ik veel behandelingen. Tijdens een behandeling hoort natuurlijk ook een lekkere massage. Deze foto maakte mijn stagebegeleider van mij. Leuk om zo weer eens terug te zien. 


Mijn vriendin Marianne had mij getaged in een facebook foto van beautybloggers be like... Ik moest zo lachen. Ik vroeg mij al af wie er achter zou zitten en zag toen dat Tedje was. Zeker even een kijkje nemen, want hoe je het ook went of keert, de meesten kloppen wel aardig.


Nootje op zijn eigen fiets naar school. Hij vind het zo stoer om zelf heen te fietsen, al moet ik hem soms wel even helpen. Kleine beentjes kunnen natuurlijk niet zo ver fietsen.


Noah is op school een stamboom aan het maken. Hier mocht hij alvast zijn geplakte boom uitknippen.


Deze foto plaatste Mascha op Instagram. Ik heb hem direct even gepikt en geplaatst. Mascha en ik hebben het er al eens over gehad, want je krijgt wat over je heen als je veel van je deelt op internet. Zeker als je naar Mascha kijkt. Ik heb echt respect voor haar.


Twee internationale pakketjes kwamen binnen van bestelde producten uit Duitsland en Engeland. Ik zal binnenkort een shoplog opnemen want ik weet zeker dat jullie die leuk gaan vinden.


Zaterdag liepen we door de stad en kwamen we ineens Darth Vader tegen. Noah was helemaal onder de indruk en kroop echt een beetje tegen mij aan. Is ook niet niks zo'n grote zwarte gedaante.

Q: Hoe was jullie week? Welke foto vind jij het leukst?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.