maandag 27 januari 2014

DailySilSil 2014 - week 4


Goedemorgen lieve lezers. Het is hier in Groningen een winter wonder land en stiekem is dat wel een leuk begin van de week. Afgelopen week was druk, afwisselend met food, beautyproducten , vast zitten in een winkelcentrum oh en ja.. ik had deze week 2 examens voor de opleiding. Kijk mee naar mijn week .
Ja ja , het was weer zo ver. Toets week, dus twee examens.  Ik heb nog geen uitslag, want die ontvang ik morgen pas. Dus ik hou jullie op de hoogte. 
Toch een gek idee dat ik over een half jaartje gewoon al klaar ben en mijn diploma heb. 


 Hoe schattig lijkt dit. Mijn vader en Noah met een soort Bizon muts op. De muts was eigenlijk veel te klein voor mijn vader, maar who cares haha. 


Woensdag was er het nationale voorleesontbijt. Bij Noah op school hebben ze ieder jaar een top dag op die dag. Kinderen mogen in Pyjama naar school, mogen een knuffel en een boek mee en moeten een ontbijtje maken voor een klasgenoot. 


Erg benieuwd naar deze Badolie van Kneipp met Argan Olie. Ik ga hem testen en laat het jullie over een tijdje weten. 


Tijdens mijn pauze van stage ging ik snel even boodschappen doen bij Jumbo. Tot mijn verbazing zag ik dit ineens bij de ingang. Super handig en leuk bedacht. Jumbo denkt ook aan alles.


Tja , wat doe je als je oom een wind laat.... Inderdaad, shirt omhoog en beschermen tegen die geur. He bah.Er gebeurde vrijdags iets raars. Ik was vrij van stage en moest nog even snel iets halen bij de Blokker voor mijn moeder. Ik ging naar winkelcentrum Paddepoel vlak bij mijn huis. Net toen ik binnenstapte en aan het rondneuzen was voel ineens alle stoom in het hele winkelcentrum uit. Ik denk dat het ongeveer 60 winkels zijn. 

We moesten de winkel verlaten want ze konden nu toch niks verkopen en wilde steelgevaar ontwijken. Dus ik dacht, laat maar, ik ga nog wel even naar de winkel een stuk verder op en daarna naar huis. Nou mooi niet, want alle deuren werken elektrisch dus ook uitgeschakeld. In nog geen 2 minuten ontstond er een soort paniek. Echt ik snap dat echt niet. Dan zie je toch echt dat mensen rare dingen gaan doen als er iets onverwachts gebeurd.  Na 10 minuten kon ik weer naar buiten en ben ik naar huis gegaan. 


Ja ja ik had een leuk weekend voor de boeg, dus ik had er zin in!


Lang geleden, maar ik wilde wel weer eens homemade sushi maken. Nou het was weer heerlijk!
   

Jaaaaa.... de blogazine is binnen. Ik sta er deze editie in met een DIY en mijn favoriete product. Ik zal hier deze week een artikel over maken, want vind het onwijs leuk dat ik voor het eerst in een officieel blad sta.


Ik kreeg een leuk perspakket binnen. De nieuwe geur van CK one genaamd red. Ik was onwijs benieuwd naar de geur en kreeg er als verrassing ook nog eens een mooie CL one Ipad hoes bij. Die heb ik natuurlijk direct in gebruik genomen.


Ik zie regelmatig Japanse mayo voorbij komen en wilde deze graag eens proberen. Echter kost een fles bij de toko zo €6 en dat vind ik echt te duur om even te proberen. Nu zag ik ze bij de Xenos liggen voor €3 en ik had nog een 25% korting sticker, dus zo kon ik het mooi eens proberen. Helaas vind ik de smaak een beetje tegenvallen. Het is prima te doen, maar ik had het totaal anders verwacht op de een of andere manier. Mijn ouders kwamen zaterdag ineens onverwachts langs en ik spotte wat sneeuw op hun jas. Mijn ouders vertelde dat er een flink pak sneeuw al lag. Ik keek naar buiten en schrok me rot. Alles was wit!


De volgende ochtend zag alles er nog mooier uit en had het nog meer gesneeuwd. Ik ben zondag lekker in huis gebleven, maar morgen moet ik de sneeuw toch echt trotseren.


OMG dit is echt bom-diggady. Mijn moeder had een paar weken geleden zoete aardappel patat. Heerlijk dus ik wilde het ook proberen. Home Made patat. Ik heb geen frituur, maar wel een ActiFry en dus ging ik aan het proberen. Ik moet zeggen dat het er niet helemaal lekker er uit ziet, maar oh boy het was echt lekker!


Zondag heb ik het rustig aan gedaan en ben ik een tijdje zoet geweest met het uitzoeken van Noah zijn speelgoed!Sally Hansen is een van mijn favoriete nagel verzorgings merken, dus deze ga ik zeker voor jullie testen. 

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.