woensdag 1 januari 2014

Disclaimer

Ik schrijf regelmatig op Sillysilsil.com reviews over producten die mij interesseren. Een review is een geschreven mening over een product die ik getest heb. Soms zijn deze producten zelf gekocht, maar soms zijn deze producten opgestuurd door een bedrijf , merk , webshop of PR bureau. Ik vind het belangrijk dat iedereen (jullie, mijn lezeressen) recht heeft op mijn eerlijke mening, dus of een product zelf gekocht of verkregen is, ik blijf oprecht en eerlijk over het product.

Als een product opgestuurd is, wil dit nog niet direct zeggen dat ik hier over schrijf. Schrijf ik hier wel over, dan ben ik net zo eerlijk als wanneer ik het product zelf gekocht zou hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.