zaterdag 4 januari 2014

Essence en Catrice DISCONTINUED lijst + afbeeldingen
Na twee dagen lang jullie lekker te hebben gemaakt met leuke producten van Essence en Catrice moeten er natuurlijk ook een groot aantal het schip ruimen. Aan de ene kant is het onwijs jammer, want er zijn een aantal hele leuke producten die weggaan. Maar de leuke kant van het verhaal is natuurlijk dat alle onderstaande producten zo voor 50% korting weg gaan. Ik hoop dat jullie wat aan deze lijst hebben. Als je op de afbeeldingen aanklikt dan worden ze groter en kun je het beter zien. 


Ook hier heb ik met hartjes aangegeven wat ik nog wel interessant vind om te gaan bekijken.
 Dit is de gehele collectie van Essence en Catrice die het schip gaan ruimen. Wanneer ze zijn afgeprijsd weet ik niet.
de afbeeldingen zijn afkomsig van : http://www.innenaussen.com/
de hartjes zijn mijn persoonlijke favorieten en zijn door mij toegevoegd

Q: Wat vind jij van de assortiment wisseling ? Welke dingen komen op jou wishlist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.