woensdag 22 januari 2014

Face of the day: subtle natural lookHoi! In mijn post van deze week laat ik jullie een face of the day zien. Deze make-up droeg ik tijdens mijn eindgesprek van mijn studie. Een subtiele en naturelle look, maar niet zo onopvallend dat het is alsof
ik niks draag. Kijk je mee naar de look en de producten die ik gebruikte?
De producten die ik heb gebruikt: Dit is één van mijn favoriete looks om te maken. Ik gebruikte een aantal van mijn all-time favoriete producten, waaronder het prachtige Too Faced Natural Eye-palette. Een investering, maar het dubbel en dwars waard. Ik kocht 'm een paar jaar geleden en gebruik 'm nog steeds bijna dagelijks! 

De producten nog even op een rijtje:
Basis: BB-cream - Essence + mat poeder - Catrice
Bronzer: Hema
Concealer: Stay all day 16h - Essence + poeder - Everyday Minerals
Wenkbrauwen: Eyebrow stylist kit van Essence
Oogschaduw: Natural Eye van Too Faced
Ogen: Liner Pinceau eyeliner - Bourjois + Lashes to kill waterproof mascara - Catrice
Lippen: Sweet gloss splash stick van NYC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.