dinsdag 14 januari 2014

Fashionista BLOGazine Party 2014 - I'll be there


Helaas heb ik te horen gekregen dat de Blogazine party gecanceld is. Ik vind dit heel spijtig en hoop jullie in de toekomst wel te ontmoeten. 

Eind deze maand wordt alweer de tweede BLOGazine gelanceerd en ik sta hier ook in. BLOGazine wil dit natuurlijk vieren en daarom geven zij een groot feest op zondag 26 januari in de Koepelkerk in Amsterdam. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om kennis te maken met mij en vele andere bloggers en vloggers. Ik zal tijdens deze dag een aantal workshops visagie geven aan lezeressen, bezoeksters en beauty liefhebbers. Zoek jij je party dress alvast maar, want ik ben er die dag beschikbaar voor een praatje of een foto.


WANNEER:
26 januari 2014 van 12.00 - 18.00 

WAAR: 
Koepelkerk Amsterdam
Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam 

PRIJS:
De kaartjes kosten €22,50, Hiervoor krijg je een goed gevulde dag met veel leuke workshops, modeshows, de blogazine 2, een bomvolle goodiebag en meer! Kaarten kun je *hier* bestellen.

MEER INFO:
Wil je nog wat meer weten kijk dan hier. Fashioniasta houdt jou hier op de hoogte van alles!

Ik weet dat de kaarten snel gaan en wil je aanwezig zijn dan zou ik er snel bij zijn! 

Hopenlijk tot dan!Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.