dinsdag 28 januari 2014

In de Media: in BLOGAZINE van Fashionista


Vanaf vandaag ligt de tweede editie Blogazine van Fashionista in de winkel, en guess what..... Ik sta er in! Ik sta er maar liefst 3 keer in vermeld. Ik voel mij dus super vereerd en hoop dat veel dames er veel plezier aan gaan hebben. Ik laat jullie vandaag zien op welke pagina's ik vermeld sta. De Blogazine is een magazine die helemaal in het teken staat van bloggers. Fashion bloggers, Lifestyle bloggers en natuurlijk de beauty bloggers.  

De Blogazine is bommetje vol want heeft maar liefst 124 pagina's vol met DIY's , Bloopers , Nail arts , Hoe jij je eigen blog kan beginnen en nog veel meer!

 

Allereerst sta ik Full Page met een DIY haarmasker. Deze zal ik ook nog apart in een artikel behandelen. Ik ben echt super trots op het feit dat echt duizenden meiden dit gaan lezen en ben onwijs benieuwd wat iedereen er van gaat vinden. 


Ook sta ik met mijn favoriete mascara in de Blogazine. De Pupa Vamp is al een lange tijd samen met de Rimmel Scandaleyes Retro Glam extra black mijn favoriete mascara. En als laatst sta ik in de Black Book of Blogs vermeld. Toch ook erg leuk om je naam er tussen te zien staan. 

Ik heb nog niet alles kunnen lezen, maar ik kan je wel vertellen dat er onwijs veel leuke bloggers in staan en er ook heel veel leuke tips in staan. 

Je kunt de Blogazine vanaf vandaag in de winkel vinden voor €4,99 . Heb je nou geen zin om naar de winkel te gaan? Je kunt hem ook bestellen via Fasionista.nl . De verzendkosten zijn gratis, dus je betaald er niks extra's voor. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.