dinsdag 7 januari 2014

Kneipp Douche Foam

 photo kneippdouchefoam_zpsfeb5beb5.jpg

Ik moet iets bekennen, ik heb nog nooit een douche foam gebruikt. Ik ken ze van meerdere merken, in verschillende prijsklasse, maar nee nog nooit geprobeerd. Nu is Kneipp met twee douche foams gekomen en kan ik eindelijk eens voelen hoe het voelt. Is het alleen maar leuker, of is het ook echt effectiever en lekkerder. Ik heb beide varianten getest en gebruik ze nu iedere dag.


 photo kneippdouchefoamlavendel_zps199962be.jpg

Je hebt twee varianten, waarvan de eerste lavendel is. De geur van Lavendel werkt rustgevend en ontspannend. Daarnaast helpt het goed tegen spanningen , slapeloosheid en stress. De geur is best sterk, maar dat vind ik juist wel fijn. Dan weet je ook dat de geur niet snel vervlogen is.

 photo kneippdouchefoameucalyptus_zpsf2464452.jpg

De tweede variant is eucalyptus. Eucalyptus is vooral verfrissend en werkt verlichtend op de luchtwegen. Daarnaast werkt het verkwikkend en is hij erg goed geschikt voor in de ochtend.

 photo kneippfoam_zpsecda0d33.jpg

De foam is best lastig te doseren. Ik deed een klein beetje op mijn hand en van een gel-achtige structuur veranderde het naar een foam structuur. De foam is heel compact en stevig en heel goed te verdelen. Op de foto heb ik mijn vingers er een beetje in geknepen en je ziet de afdruk van mijn vingers er in zitten. Zo stevig is het.

Ik vind de stevigheid daarom erg prettig, je kunt het makkelijk verdelen en het lijk wel of er maar meer blijft komen.  Het voelt erg zacht aan op de huid en het geeft echt een hydraterend gevoel. Beide foams voelen hetzelfde, alleen de geur is anders. Kneipp geeft aan dat je met één fles ongeveer voor 40 wasbeurten is, echter zal dit later moeten blijken, want ik heb zo nog lang niet zo vaak gebruikt.

 photo kneipdouchefoam2013_zps53ca5e1f.jpg

Kneipp houdt zicht altijd goed bezig met de natuur en heeft bij deze foam flessen ervoor gezorgd dat er gebruik wordt gemaakt van perslucht. Dus geen schadelijke drijfgassen o.i.d.

Ja, ik moet toegeven, ik vind ze heerlijk. Ze voelen fijn aan en het doel van Kneipp is om een klein verwenmomentje te creëren onder de douchen. Ik moet stiekem bekennen dat ik wel iets langer onder de douche sta door deze foam. Ook al is het maar 30 seconden, ik merk dat ik er net even langer over doe.

De Kneipp Douche Foams kosten €6,99 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Zou jij voor Lavendel of Eucalyptus gaan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.