vrijdag 10 januari 2014

Max factor CC Cream


Eigenlijk is deze CC cream van Max Factor de eerste die ik erg goed kan testen, want voorheen waren de tinten van andere merken niet echt geschikt voor mij. Ik ben ondertussen al ruim twee maand de CC cream aan het testen en laat jullie vandaag weten wat ik er van vind.
Allereerst even de basis, wat is een CC cream?

Color Correction Cream (CC cream) komt uit Korea en volgt de BB cream hype op. CC creams combineren de voordelen van huidverzorging met een teintcorrectie van de huid. Dit houd dus in dat hij vaak iets dekkender is dan een BB cream en minder dekkend dan veel foundations. Een CC cream zorgt er tevens voor dat de huid er heel natuurlijk uit ziet en geeft het vaak een mooie gezonde glans.
In de Max Factor CC Cream zit :
  • 9,7% foundation pigmenten (voor de egale dekking)
  • Natuurlijke ingrediënten zoals komkommerwater , extract van rozenbottel en zeeduindoorn. Veel van deze ingrediënten zijn hyraterend en laten de huid opleven.
  • Als laatst zit er ook nog een SPF 10 in die dus ook nog eens een lichte bescherming tegen de zon geeft
Totaal zijn er op dit moment 3 varianten in Nederland , Fair 40 , Natural 50 en Tanned 75. Eigenlijk is fair 40 te licht en Natural 50 te donker. Een combinatie van deze twee is echt perfect voor mij. Ik gebruik dan ongeveer 3/4 fair 40 en 1/4 natural 50.De CC cream voelt onwijs prettig aan, brengt erg gemakkelijk aan en je hebt in verhouding erg weinig nodig. Hij geeft een er mooie egale dekking en blijft ook goed zitten.
Ik ben echt enthousiast! Het is ondertussen mijn dagelijkse foundation en ik vind hem geweldig. Ondertussen is mijn eerste 40 Fair op en heb ik gelukkig tijdens de 1+1 aanbieding bij Trekpleister 2 nieuwe kunnen aanschaffen. Ik kan alleen maar aanraden om hem te proberen.

De Max Factor CC cream is vanaf nu verkrijgbaar voor €13,99 per stuk.

Q: Wat is jou ervaring met een CC cream?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.