donderdag 16 januari 2014

Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows


Ik zag ze een paar weken geleden al in de schappen liggen en nu ontving ik onlangs drie thuis om te proberen, de Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows. Betaalbare oogschaduws met een goede pigmentatie aldus Miss Sporty. Ik was onwijs benieuwd en ben ze direct voor jullie gaan testen.
Totaal bevat de collectie 10 leuke tinten. Van licht tot donker en combinaties die je zelf goed kunt samenstellen. Ze zitten in doorzichtige verpakkingen met daarop de tekst "make up your world". Verder zie je door de doorzichtig plastic verpakking erg goed de kleur van de oogschaduw.

107 Scandalous : 
Een diep paarse kleur met een lichte shimmer er in. 

109 Star :
Een melkwit achtige oogschaduw met een shimmertje er in. Prima als highlight kleur. 

120 Ocean:
Een helder maar donker blauwe kleur. Ook hier zit weer een shimmer in, maar hier is hij heel subtiel.


De oogschaduws hebben een prima pigmentatie. Ik ben vooral onder de indruk van de 107 Scandalous, deze kleur is heel mooi aubergine kleurig en past erg goed bij een mooie winter smoky eye. De oogschaduws voelen erg zacht aan en brengen ook gemakkelijk aan op de ogen.De Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows kosten €1,99 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat is jou eerste indruk over deze oogschaduws?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.