dinsdag 21 januari 2014

*new* CATRICE Made to Stay Smoothing Lip Polish , Crushed Christals en Sun Glow


Catrice komt over een maand met de vernieuwde collectie en per toeval liep ik afgelopen week tegen een aantal nieuwe producten aan. Het is nog totaal niet de volledige collectie, want het is een LE collectie genaamd La La Berlin. Ik heb wat foto's gemaakt om jullie een eerste indruk te geven!


Ik was het meest nieuwsgierig naar de Made to stay smoothing lip polish. Voor veel meiden was het een onbekend product. Was het een goed dekkende lipgloss die naar een lipstick neigt, is het een simpele lipgloss in een spannend nieuw jasje, of is het een stain? We wisten het allemaal niet, dus ik stond te popelen om hem open te maken en te kijken wat het was en hoe het werkte. 


Yes, direct zag ik de applicator waar ik op hoopte. Hij is hetzelfde als bij de Rimmel Appocalips ( zie hier & hier ) en dat vind ik een van de prettigste applicators die er op dit moment is. 


Hier de swatches, van links naar rechts C050 Megan Fuchsia , C010 Rose-wood If She Could , C020 Jen & Berry’s. 

Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Ze zijn veel wateriger dan ik hoopte. Ze zijn hierdoor niet zo intens als een lipstick, maar meer een goed gepigmenteerde lipgloss. Ik vind ze mooi, maar toch is het niet helemaal wat ik gehoopt had. 
Ik moet wel zeggen dat de twee roze varianten goed in de huid trekken, want nu drie dagen later zie je nog twee roze strepen op mijn arm omdat de kleur er gewoon in getrokken is. 

Ze kosten €4,99 per stuk. 


Ook zag ik de Sun Glow Shimmering Bronzing Powder staan. Een Sun Glow bronzer met een klein shimmertje er in. Ik vind hem er mooi uit zien en de bronzer is lekker licht qua kleur. Dit zie je ook in de swatch, hij is niet overheersend oranje en heeft een wat zachtere uitstraling. 

Hij kost  €4,99


Mensen die mij al een tijdje volgen die weten het, ik ben fan van zand style lakjes. Dus met de Crushed Crysytals van Catrice maak je mij erg blij. Nu zijn er eerst drie kleuren gekomen en laat ik ze aan jullie zien. In de verpakking zien ze er al veelbelovend uit.


I am in LOVE! ik vind de nagellakken echt geweldig. Je ziet hier de kleuren  C04 Oyster & Champagne , C05 Stardust , C06 Call Me Princess. Alle drie vind ik ze geweldig, vooral de Call me Princess ( de roze). Deze is zo anders dan de meeste roze kleuren. Ook de Oyster & Champagne is zo mooi. Zeker als je hem over een andere lak heen doet. Binnenkort krijgen jullie van de lakjes zeker betere swatches te zien. Echt ik zei het al eerder, I am in LOVE!

Ze kosten €3,39

Q: Wat is jullie eerste indruk van deze producten? Heb jij al iets op het oog? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.