zondag 5 januari 2014

Persoonlijk Jaaroverzicht 2013


Goedemorgen lieve lezers, normaal zijn jullie gewend om een perszondag te zien. Maar aangezien bijna alle pr bureau's gesloten zijn kwam er bijna niks binnen deze week. Het is alweer een paar dagen 2014 en net als vorig jaar wilde ik weer een jaaroverzicht maken. Dit keer heb ik het met een leuk programma GetLoupe.com. Elke maand heb ik in de vorm van een hart gedaan en als je over de foto heen gaat vergroot deze zich. Wil je de foto nog groter zien, dan kun je er op klikken. Veel plezier bij het kijken van mijn jaaroverzicht. 

Januari

Januari: sneeuw, gezonde voeding, naar de sportschool , nieuwe camera lens , nieuwjaars diner , vriendinnen en geboorte dochter van mijn vriendin Marianne. 


FebruariFebruari: Londen vakantie , Beautycon , Noah doet make-up bij mij, gezond eten , veel reizen , Koken met Noah voor allerhande van AH

Maart
Maart: Sillysilsil 3 jaar , Sephora kondigt aan weg te gaan , heel veel nagellak swatchen , de supermarkten zijn in Groningen op zondag open. 

April


April: Examens school , media day Sanoma , in live uitzending UploadTV , Noah eigen pizza maken in Pizzaria.


MeiMei: Noah op schoolreis , dagje Apenheul met vriendinnen , met mams naar Newcastle , Haar laten knippen. 
JuniJuni: Met de meiden op stap , afspraak met Kirsten Sanoma, nieuw paspoort , veel zonneproducten testen .

JuliAugustus: Mijn eerste Primark kledingstuk , sushi eten , Slagharen met de familie , Lekker aan het strand met familie en mams die voor de 100e keer haar enkelbanden scheurt :S

Augustus
September
OktoberOktober : Lady's event visagie opdracht , NewCastle met mams , Noah jarig , Noah dagje mee naar Amsterdam voor Ikea.

NovemberNovember: Tanden laten bleken , Intocht Sinterklaas , drukke persoonlijke maand.

DecemberDecember: Sinterklaas , Weekend Oberhausen , helpen voor slagerij vader ,  kerst , Kerstman intocht Duitsland. 


Dit was mijn jaar. Ik heb een druk jaar gehad met veel ups en downs, dus 2014 wordt echt mijn jaar!

Q: Hoe was jou jaar?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.