woensdag 15 januari 2014

Quick Tip: Xenos Make-up organizers


Even een snelle korte tip. Toen ik vorige week even snel de Xenos in liep zag ik ineens een schap vol met de mooie plexiglas make-up organizers. Ze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij de Xenos. Ik heb niks meegenomen omdat ik al een paar op mijn kast heb staan ( hier heb ik laatst al een artikel over geschreven) , maar wil ze toch graag even aan jullie laten zien. De foto's zijn gemaakt met mijn iPhone.
Je hebt veel verschillende soorten, zo heb je met een spiegel deksel die je open klapt een organizer, verschillende lade bakjes en alles wat er tussen in zit . Ik moet zeggen dat ik de prijs wel erg verschillend vind. De prijzen rond de €5 vind ik nog reëel, maar €12 voor het grote laden bakje vind ik best veel. Nou moet ik wel zeggen dat als je ergens anders kijkt je er ook zo €25 voor kwijt bent. 

Ik vind de bakjes echt onwijs handig en heb dan ook mijn lipgloss er in en ik heb ook een bakje met mijn everyday make-up er in. 

Q: Wat vind jij van de Plexiglas organizer trend?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.