dinsdag 14 januari 2014

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Sticks


Vanaf februari heeft Rimmel een nieuw en spannend product. De Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Sticks zijn crème oogschaduws in een stick. Handig voor een snelle look en voor onderweg. Rimmel belooft dat het met één beweging tot wel 24 uur blijft zitten. Ik was direct onwijs benieuwd en ben ze gaan testen.Rimmel komt met 5 spannende kleuren naar Nederland.  Ik heb de kleuren 02 Bulletproof Beige en 06 Paranoid Puple.


Ze zijn romig en zacht en brengen er gemakkelijk aan. Je kunt ze goed verdelen en eventueel kun je nog met een kwastje of vinger aan de slag. Wacht hier niet te lang mee want de kleuren blijven snel goed op de plek zitten en creasen of smudgen dan niet meer.

Bij daglicht.

Met flits

Hier zie je links de mooi subtiele kleur van Bulletproof Beige en rechts de wat extremere variant van Paranoid Purple.


Je kunt de shadow sticks erg gemakkelijk gebruiken als oogschaduw, basis of potlood eyeliner.  Hier heb ik alleen een dun lijntje op mijn bewegend ooglid gedaan. Puur als subtiel kleurtje bij de ogen.


Ook kun je de look iets spannender en intenser maken door de paarse kleur er ook bij toe te voegen. 
De Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Sticks zijn vanaf februari verkrijgbaar bij de drogisterij voor €6,99 per stuk.


Q: zou jij de eye shadow sticks gebruiken als oogschaduw, als basis of toch als potlood eyeliner?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.