vrijdag 24 januari 2014

Rimmel - Scandaleyes Rockin' Curves Mascara


Rimmel heeft nu al een groot aantal Scandaleyes producten in het assortiment en voegt daar nog een aantal aan toe. Zo ook deze Rockin' Curves mascara, een mascara die je wimpers verlengt en krult met één laagje . Deze ligt vanaf februari in de winkel en ik heb hem voor jullie een tijdje getest.Het borsteltje van de Rockin' Curve is gemaakt in de vorm van een gebroken hart ( de middenlijn er van). Door dit borsteltje geeft het de wimpers meer volume en krul. Omdat je het borsteltje goed kunt draaien volgt hij goed de vorm van de wimpers en kom je goed in alle hoekjes.

De verpakking van de Rockin' Curve is geïnspireerd op de rockstyle van de jaren 80 en heeft een stoere slangenprint die je ook kunt voelen. Ik vind het een leuke en opvallende verpakking die er zeker uitspringt als je in het schap naar een mascara zoekt.


Ik vind het persoonlijk een erg mooie mascara die mijn wimpers erg mooi krult en volume geeft. Hij geeft een mooie zwarte kleur, maar in maart komt de extra black variant op de markt en die wil ik toch ook echt proberen. Hoe zwarter , hoe beter. Maar onder de indruk ben ik zeker. Hij geeft een subtiele maar mooie intense oogopslag. Ik draag hier ook de Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Sticks.De Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves Mascara is vanaf februari verkrijgbaar voor €12,99 bij een drogisterij bij jou in de buurt. 


Q: Wat is jou eerste indruk over deze mascara?
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.