woensdag 15 januari 2014

Rimmel Sweetie Crush Nagellak


Ik ben echt fan van de sand style lakjes, ik kan er niet genoeg van krijgen. Vanaf februari komt er weer een nieuwe variant op de markt , de Sweetie Crush van Rimmel. Schattige textured lakjes in lichte tinten. Ik heb deze kleurtjes nog niet eerder gezien en was erg benieuwd wat het effect zou zijn met deze lichte tinten op de nagel.Totaal zijn er 5 varianten. Van links naar rechts: 008 Sherbet Sweetheart , 009 Candyfloss Cutie , 010 Fizzy Applelicious , 011 Violet Swizzle , 012 Blueberry Whizz 

Ik vind de verpakkingen echt super cute. Ze ogen schattig en speels en dat zijn de lakjes ook eigenlijk een beetje. Want deze nagellak is niet zoals elke nagellak. Zodra ze opdrogen is het net of je een laagje suiker over de nagellak gestrooid is. 

Ik heb van elk lakje twee keer een swatch foto gemaakt. Één in direct zonlicht en de ander in gewoon daglicht. 

008 Sherbet Sweetheart  in zonlicht 

008 Sherbet Sweetheart in daglicht 

Ik moet zeggen dat ik dit een gek kleurtje vind. Het is niet helemaal geel, want er zit ook een beetje een groene en oranje ondertoon. Ik vind het een leuke variant van de sweetie crush. 

009 Candyfloss Cutie in Zonlicht

009 Candyfloss Cutie bij Daglicht

Ik hou van roze en deze straalt ook weer pure schattigheid uit. Op de een of andere manier doet deze Candyfloss Cutie mij aan schuurpapier denken. 

010 Fizzy Applelicious in Zonlicht

010 Fizzy Applelicious in daglicht 

Lekker appeltje groen. Helaas dekt hij niet helemaal naar wens en zou ik er een groene basis onder dragen. 

011 Violet Swizzle in Zonlicht 

011 Violet Swizzle bij daglicht

Oeh, I like. Ik vind dit kleurtje echt heel erg mooi. Niet te opvallend, maar toch speciaal.

012 Blueberry Whizz in Zonlicht

012 Blueberry Whizz bij daglicht 

Als laatst heb ik deze blauwe variant. Echt pastel vind ik hem niet, maar leuk is hij wel. 


De lakjes zijn echt turbo snel qua droogtijd. Ik heb nog niet eerder gehad dat een lakje zo snel droogt, echt top dus. Wel moest ik even wennen aan het lakken. Omdat het zo snel droogt is het aan te raden om echt in een keer je nagel te lakken en niet 5 of 6 keer over hetzelfde stukje te gaan. Als je dat doet gaat hij al trekkerig worden en klonteren. Dus mooi in 3 strookjes per nagel doen en door naar de volgende nagel. 

Ik moet zeggen dat ik de kleuren iets anders had verwacht, maar leuk zijn ze zeker! Ik vind het textured lakjes 2.0. 

De lakken zijn vanaf februari verkrijgbaar voor €5,99 per stuk bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de sweetie crush? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.