woensdag 8 januari 2014

The Body Shop 4-step smokey eyesHoi iedereen! Deze week maakte ik een ooglook met het 4-step Smokey Eyes-palette van The Body Shop. Het is een mooie setje met vier verschillende bruintinten om makkelijk een smokey eye te maken. Op de achterkant van de verpakking staan aanwijzingen, zodat je in een handomdraai een bruine ooglook hebt! Ik testte het uit!


Het allereerste wat me opvalt: het zijn hele mooie, natuurlijke tinten oogschaduw. Het is ook heel erg handig dat er twee kwastjes bijzitten: één 'normale' ronde en een schuin kwastje. Ze zijn van goede kwaliteit, ik vond vooral het schuine kwastje heel fijn om mee te werken. Makkelijk om de donkere kleur als eyeliner mee aan te brengen! Verder vond ik de pigmentatie redelijk goed - al zie je dat misschien niet helemaal goed op de foto's. In het echt zijn de kleuren wat donkerder!

Al met al vind ik het een fijne oogschaduwpaletje en ik ben vooral fan van het schuine kwastje ;) Het 4-step Smokey Eyes-setje is een limited edition en is momenteel in de aanbieding voor €12,50 (in plaats van €25!). Je kunt hem hier online vinden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.