woensdag 12 februari 2014

Ahava: Time to HydrateDeze gezichtscrème van Ahava bezit een nieuwe techniek van het merk: het is verrijkt met de zogenoemde Moisture Suspension RE-technologie. Dat betekent simpel gezegd dat het ervoor zorgt dat het Dode Zee-water (dat in alle producten van Ahava verwerkt zit) de huid de hele dag door blijft hydrateren, in alle huidlagen. Kijk je mee naar hoe het product eruit ziet?

De crème heeft een aparte textuur; het wordt ook een moisture gel cream genoemd. De textuur heeft ook iets weg van een gel. Het doet me bij eerste aanraking zelfs een klein beetje denken aan pudding, haha! Op de huid voelt de gel-crème lekker zacht, en hij smeert lekker makkelijk en snel uit. Hij ruikt trouwens heerlijk fris, daar word ik sowieso al blij van! Ook op mijn gezicht voelt de crème fris aan en mijn huid is lekker zacht na aanbrengen. Hoe de effecten zijn op lange termijn weet ik nog niet, maar vooralsnog ben ik erg blij met dit product! Ik ben vooral enthousiast over de geur en het feit dat 'ie zo heerlijk uitsmeert en snel intrekt.

De crème is vanaf maart verkrijgbaar bij o.a. professionele schoonheidssalons en apotheken en zal €39,95 gaan kosten. Niet goedkoop, maar als je zo'n bedrag over hebt voor goede gezichtsverzorging is Ahava een fijn merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.